Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nyomdában a novemberi GameStar, de még nem bonthatunk pezsgőt, mert máris elkezdtük a decemberi lapszámot, miközben javában készülünk a PlayIT-re. Na jó, egy kis játék belefér...

Hirdetés

Ki így, ki úgy, de mindannyian igyekszünk feltölteni az elemeket az eseménydúsnak ígérkező év végi hajtás előtt. Shakespeare szavaival élve: "Once more unto the breach, dear friends, once more."

Hirdetés

HP - Visszatértem a Battlefield 1 multijába futkározni egy kicsit a lőtéren, és még mindig nagyon élvezem a felcser szerepet, még akkor is, ha nem én vagyok a legjobb katona, inkább amolyan Upham tizedes szinten mozgok, de mindig van nálam cigi, meg kedves vagyok a többiekkel. 

Mocsy - Elment nyomdába a novemberi GameStar magazin, így végre mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül belevethetem magam a Red Dead Redemption második részének a végigjátszásába. A négynapos hosszú hétvégén "csak" 38%-ot tudtam teljesíteni a sztoriból, nagyon remélem hogy végre sikerül kicsit tempósabban haladnom. Aztán persze megint az lesz, hogy órákon keresztül keresem a legendás fehér bölény nyomait a végtelen prérin.

Paca - Már majdnem befejeztem a Red Dead Redemption 2-t, és nagyon élvezem játszani, de őszintén szólva már a Hitman 2-n jár az agyam, és lélekben készülök a Just Cause 4-re is. Ilyen ez az ipar, nincs megállás.

Szada - Még nem is szakítottam Meve-vel, de máris más csajokon jár az eszem, a szoknyavadász énemet pedig megpróbálom a Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry-ra korlátozni. Ezzel én is jól járok, Chavát is boldoggá teszem és a feleségem sem csépel el egy sodrófával úgy, mint a Pokoli szomszédokban szokás. Három legyet egy csapásra. Vagy inkább a legyet is röptében, hogy stílszerűek legyünk. 

Kivi - A Red Dead Redemption 2-vel még sajnos közel sem volt annyi időm játszani, mint szerettem volna, a hétvégén megpróbálok haladni a történettel. Emellett igyekszem elcsípni néhány meccset a Dota 2 Kuala Lumpur Major bajnokságból, aminek ezen a hétvégén zárulnak a csoportkörei, illetve a kieséses szakasz első két fordulója is.

Chava - Horrorhétvégét és utóhalloweent tartok a Call of Cthulhu végigjátszását és a lapzártát követően. Sorra darálom a The Hounting of Hill House, az American Horror Story - Apocalypse, valamint a Chilling Adventures of Sabrina epizódjait, de azért az ókori görögökről és a végóriáit élő vadnyugatról sem feledkezem meg.

Ti mivel játszotok a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)