Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A feltöltődés, kikapcsolódás, regeneráció és rekreáció napjain feltétlenül ránézünk pár játékra.

Hirdetés

Mivel legutóbb érdeklődés híján elmaradt a hétvége (khm... PlayIT), most megadjuk a módját és kieresztjük a gőzt. Rossz hír ez minden NPC-nek, mert az előrejelzések szerint ugrásszerűen megnő majd a helyenként tragikus balesetnek látszó erőszakos halálesetek száma.

Hirdetés

Paca - A Red Dead Redemption 2 befejezése után félve nyúlok minden más játékhoz, teljesen elkalibrálta a mércémet. Azért játszogatok kicsit a Hitman 2-vel, próbálom túltenni magam a hibáin.

Kivi - A Soulcalibur VI-tal tervezem elütni az időt, de lejátszok pár Dota 2 meccset is, mert a legújabb, 7.20-as (és 7.20b) patch teljesen megváltoztatta az egész játékot.

Flatline - Fintorogva, de próbálom szeretni a Shadow Of Tomb Raidert, de nehéz, mert idegesítően ostoba a játék és egyre izzadságszagúbban próbálja alulról megnyalni a leggyengébb Uncharted epizódot Lara.

HP - Azonnal ellent kell mondanom Flatline kollégának, mert én is éppen próbálom szeretni a Shadow Of Tomb Raidert, és nagyon jól elvagyok vele, tetszik a hangulata, jók a kihívások, nagyon jól testre szabható a nehézség. Engem visz magával a lendület, csak ajánlani tudom mindenkinek. Illetve Flatline-nak nem.

Hunter - A hétvégémet leginkább a Persona 3/Persona 5 dancing játékok fogják kitölteni. Ha már beállnak az ujjaim, és a csuklóm lángoló fájdalommal jelzi, hogy "a kontrollert le kéne már tenni", akkor átváltok az Artifact streamek bámulására. Még mindig sokkal több nap van vissza a megjelenésééig, mint amennyit szeretnék.

RG - A legutóbbi GameStar kérdése a vadnyugati játékokkal kapcsolatban felkeltette bennem az érdeklődést a Call of Juarez: Gunslinger iránt, pedig már vagy háromszor kijatszottam, de megint jó érzés, hogy újra szól a hatlövetű. És lehet mondani, hogy "dehát ott van a Red Dead Redemption 2", csak valahogy még mindig tartom magam ahhoz, hogy virtuálisan lövöldözni csak billentyűzettel és egérrel jó. Ja, és hamarosan le fogom adni a cikkeimet, de tényleg!

Chava - A napokban sikerült lezárnom az Assassin's Creed Odyssey fontosabb történetszálait, tehát nincs más hátra, mint porszívó üzemmódra váltani, és módszeresen felfedni a térképen hivalkodó kérdőjelek mindegyikét. Fránya OCD...

Csirke - Születésnapi és névnapi mulatságokon kell felköszöntenem a család különböző tagjait, de közben lélekben még mindig a Red Dead Redemption 2 végtelen tájain lovagolok. Nemrég eljutottam az ötödik fejezetig, de amilyen tempóban haladok, hogy garantáltan még jó darabig elleszek majd a Rockstar csodájával. Közben lassan tényleg ideje lenne már végre belenézni az új Tomb Raiderbe vagy a Battlefield V-be, sőt mellettük is sorakozik még egy csomó cím, amiket el sem indítottam. Idő kellene csak, de abból temérdek. 

Kaci - itt állnak befejezetlenül a AAA játékok, de semmivel nincs igazán kedvem játszani. Ha viszont felhívna a Blizzard, hogy itt egy World of Warcraft Classic bétakulcs, azonnal igent mondanék, és a telefonomat se venném fel 3 napig. Szerencsére (vagy épp sajnos) a hétvégén bőven lesz dolgom, úgyhogy nem lesz időm ezen morfondírozni, ha pedig két cikk között valamivel le kell vezetnem a feszültséget, akkor a Battlefield V csatamezőin fogok lövöldözni.

TonightAz elmúlt két hétben arra kényszerültem, hogy kicsit félretegyem a Red Dead Redemption 2-t, de ezen a hétvégén már minden bizonnyal folytatni fogom Arthur Morgan kalandjait a haldokló vadnyugaton és Dutch veszélyes személyi kultuszának bűvöletében.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)