Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nem sok híja már, hogy befejezzük 2018 utolsó GameStar magazinját, de előtte játszunk pár órácskát. Ezt írta fel az orvos.

Hirdetés

Egyre nyilvánvalóbb, hogy utál bennünket a Rockstar, mert kiváló érzékkel épp a lapzárta előtti héten indította újtjára a Red Dead Online bétáját. Emiatt aztán egyik pillanatról a másikra ismét elérhetetlenné vált a szerkesztőség apraja-nagyja.

Hirdetés

Paca - Még van tennivaló a Red Dead Redemption 2 egyjátékos módjában is, de nagyon csábít a Red Dead Online, úgyhogy valószínűleg azzal töltöm majd a hétvégét. Mivel az nem kapott trailert, nézzük meg újra az alapjátékét.

HP - Feltehetően a PlayIT után elfogynak a tartalékaim, mert a szokásos november végi betegségemet nyúzom, illetve ő nyúz engem. Ilyenkor lenne idő legalább játszani, de a nem éppen jól szelelő fejem, és a rengeteg köhögéstől zsibbadt agyam nem bír koncentrálni, magatehetetlenül csoffadok el a kanapén, pillanatok alatt álomba zuhanva, amelyből finom fuldoklás ébreszt rendszerint. Ördögi kör ez. Pedig rákaptam az annak idején félbe hagyott Mafia III-ra, nem lenne rossz végigvinni, de a takonypóc gengszter nem éppen a legjobb gengszter. Csak éljem túl ezt valahogy, bosszúm lesújt mindenkire!

Flatline - Beszippantott az AC: Odyssey, olyan gyorsan felejtettem el a horror Shadow of the Tomb Raidert, ahogy csak lehetett, mert az AC iszonyat jó lett. Az AC1 óta bottal sem piszkáltam a szériát, de mivel végre lehetett női karakterrel menni, és kőkeményen szerepjátékosabb a dolog, mint eddig valaha, ezért kipróbáltam. És jaj édösanyám, hát, ha a Mass Effect Andromeda lett volna ennyire jó, akkor senki sem sírt volna... Remek játék és annyi kontent, hogy 100 óra lesz minimum. Még csak két szigetet pucoltam ki, de ez is 12 óra volt eddig, és a térkép olyan nagy, hogy szerintem még bele is unok, mire végzek. Álljon itt a küklopsz szeme rész, ami kifejezetten vicces volt eddig:

Chava - Menthetetlen sorozatjunkie lett belőlem, aki úgy habzsolja a kontentet, mintha nem lenne holnap. Most épp a The Last Kingdom harmadik évada pörög, amit a Mr. Mercedes második etapja követ majd. A kettő között tartok egy kis szünetet, tovább ritkítva az Assassin's Creed Odyssey világtérképére rajzolt kérdőjeleket.

Kaci - Még nem döntöttem el, bele akarok-e vágni az Artifactbe, de egy barátom már megvette, úgyhogy azóta nekem streameli privátban Discordon, és gyakorlatilag együtt játszunk. A játékmenet kifejezetten izgalmas, de egyelőre kivárok, amíg kiderül, mennyibe fájnak majd hosszútávon a meta deckek.

Csirke - A Darksiders III-at nyúzom, de annyit már most elmondhatok, hogy sajnos csak és kizárólag kötelességből játszom vele, nem azért, mert esetleg élvezem is. 

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)