Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nyomdában az év utolsó GameStar magazinja, játékkal és bambival ünneplünk.

Hirdetés

Szinte minden megjelent már, amit vártunk idén, ezért aztán nincs más hátra, mint bekapcsolni PC-ket és konzolokat, majd nekilátni az év termésének. Van mit bepótolnunk.

Hirdetés

Paca - Meglepően sok játék halmozódott fel az elmúlt hetekben, de első a Just Cause 4. Remélem, Xbox One X-en már nem 20 FPS-sel fog futni, mint az előző rész sima Xboxon.

Mocsy - A Red Dead Online sajnos még nagyon béta állapotban leledzik, ezért elkerülöm még egy ideig. Helyette nekiláttam az Assassin's Creed Odysseynek, mely eddig kimaradt. Eddig olyan 20 órát sikerült beletennem, de ez még csak a jéghegy csúcsa, bőven van még mit tenni egy mindenre elszánt zsoldoshölgynek.

Kivi - Tovább tanulom az Artifactot, hogy végre belekóstolhassak kicsit az Expert Play játékmódokba is. Egyelőre még nem állok készen ticketeket nagy kockázattal beáldozni, de már egyre jobban belejövök a játékba.

HP - Akármennyire szirupos, néhol erőltetetten korrektkedni akaró, hollywoodi kliséket hajszoló a Battlefield V kampánya, egyelőre látok benne fantáziát, és a multi sem olyan rossz, mint ahogy ekézték sokan. Nem bántam meg, hogy beruháztam rá, remélem később sem fogom.

Csirke - Az Assassin's Creed Odyssey első DLC-jét fogom gyűrni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Darius, a perzsa aszaszin (egyben Xerxész gyilkosa) tényleg annyira kemény fickó-e mint ahogy az előzetesek mutatták. 

Kaci - Landolt nálam négy igencsak combos PC, amiből szeretném a lehető legtöbbet kihozni, úgyhogy a hétvégén kizárólag válogatott AAA játékok pörögnek. Köztük pedig megejtem az elő-karácsonyi nagytakarítást, mert úgy néz ki a lakás, mintha itt forgatnák az élőszereplős Fallout 76 mozit.

Szada - Hihetetlen, de én, akinek ambivalens érzései vannak a foci iránt, teljesen elvagyok a FIFA 18 menedzsermódjával. Lehet, hogy bűntény, hogy nem magam játszom le a meccseket, de azt jobban élvezem, hogy egy csapat karrierjét egyengethetem, mint azt, hogy én magam rúgjam a bőrt.

Chava - Látványos, intenzív, de komolyabb mélységet nélkülöző instant élményre vágyom. Kíváncsi vagyok, hogy megfelel-e majd a kritériumoknak a Battlefield V történetfüzére.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)