Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Az év első hétvégéjén a karácsonyfa alatt talált játékainké a főszerep. Közben persze lapleadás is van, de most nem stresszelünk.

Hirdetés

Pár nap csupán, és nyomdába küldjük a januári GameStar magazint, de ez nem jelenti azt, hogy ne szakítanánk időt azokra a játékokra, amelyekkel nem sikerült végeznünk az ünnepek alatt. Hosszú, soha véget nem érő lista ez.

Hirdetés

Paca - Kihasználva, hogy a játékszezon még egy pár hétig nem indul be, elmaradásokat pótolok. A Detroit: Become Humant véletlenül egy hajnalba nyúló délután alatt végigtoltam (egész jó eredménnyel), de lehet, hogy visszamegyek pár döntést másképp meghozni. Egyébként pedig itt áll érintetlenül az Assassin's Creed Odyssey, a Life is Strange 2, nem beszélve azokról a játékokról, amiket több éve halogatok.

Szada - Az egyik puliwoodos kollégától kölcsönkaptam a Marvel's Spider-Mant és teljesen rákattantam. Úgy hálóhintázok minden szabad percemben, mintha nem lenne holnap. Isten áldja a PS4-et, a Sony-t és az Insomniacot.

Hunter - 2019-et kicsit lazábban szeretném indítani, úgyhogy a szokásos WoW teendők mellett (vagy a Darkshore Warfrontból farmolom a maradék transmog darabokat vagy Island Exp.-et pörgetek) újratelepítettem a Stardew Valley-t. Jelenlegi célom összehorgászni elég pénzt ahhoz, hogy beindíthassam a saját kávéföldemet. Ennek a tervnek semmi köze ahhoz, hogy a városi kocsmában 300 aranyba kerül egy bögre kávé, én pedig nem vagyok hajlandó ennyit fizetni érte.

HP - Pacával beszélgettem a Detroit: Become Human élményeiről, és elkapott megint a Quantic-láz, ezért bezsákoltam a Fahrenheitet, hogy pótoljak egy kritikus lemaradást. Az eleje már elég megnyerő, remélem a retro David Cage élmény azt adja majd, amit most remélek tőle.

Csirke - Csodálatos kis feleségemnek hála a karácsonyfa alatt várt egy Nintendo Switch, úgyhogy a jelenlegi konzolgeneráció teljessé vált a tévém alatt. Most épp felváltva nyúzom a The Legend of Zelda: Breath of the Wildot, a Pokémon: Let's Go, Pikachu!-t és a Super Smash Bros. Ultimate-et. Utóbbi tett teljesen a kis gép függőjévé, a "csak még egy meccs" effektus tökéletesen működik nálam. 

Kaci - A hibái ellenére elképesztően élvezem az Insurgency Sandstormot, úgyhogy a hétvégén még legalább 5-10 órát biztosan a beleölök majd a háborúba. Nem vagyok nagyon ügyes, pedig ez egy kifejezetten komplex játék, úgyhogy lassan gyűlik a sikerélmény, de idővel talán nem leszek minden meccs végén a scoreboard legalján.

Tonight - A karácsonyi akciók során sikerült lecsapnom a Marvel's Spider-Manhez megjelent DLC trilógiára, így a hétvégét azzal fogom tölteni, hogy átszőjem a várost, amely sosem alszik.

Kivi - Sajnos nagyon kevés szabadidőm van a hétvégén, inkább a tanulásról szólnak a napok, mintsem a játékról. Legfeljebb pár kört húzok le a Black Ops 4 multiplayerben kis levezetés céljából.

Chava - Amekkora mellényúlásnak bizonyult a Jagged Alliance: Rage!, épp annyira kellemesen csalódtam a Mutant Year Zero: Road to Edenben. Feltétlenül próbáljátok ki (Xbox Games Pass előfizetők előnyben), ha szeretitek az XCOM-szerű, körökre osztott harcot, a posztapokaliptikus környezetet, a '80-as évek stílusát, és a beszélő állatokat.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)