Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Egész héten arra vártunk, hogy végre egy kis minőségi kikapcsolódásban legyen részünk.

Hirdetés

Sok egyéb mellett idegtépő indie és bunyós béta szerepel szombati és vasárnapi programpontjaink között, de a jófajta társasjátékokat és az igényes sorozatokat sem vetjük meg.

Hirdetés

Paca - A Cuphead próbálja szép lassan kiszívni a lelkemet, a második világ sárkánya különösen. De nem adom fel, mert túl jó élmény, amikor sikerül diadalmaskodnom. 

Hunter - Most hétvégén pörög a Jump Force nyílt bétája, úgyhogy igyekszem annyit bunyózni, amennyit csak a Bandai Namco szerverei lehetővé tesznek. Mivel a Shonen Jump nagy hármasából mindig is a Bleach volt a kedvencem, sejtettem, hogy Ichigot és Rukiát nagyon szeretni fogom, de így 4-5 kör után biztos lettem benne, hogy Rukia lesz a main karakterem. Na jó, ezen még Yugi változtathat, ha ő is bekerül.

Kaci - Több hónapos szervezés után végre találtunk egy olyan időpontot, ami mindenkinek megfelel, úgyhogy előkerül végre a polcon porosodó Blood Rage. A többiek még nem játszottak, de biztos vagyok benne, hogy rákapnak majd az ízére.

Kivi - Pár nappal ezelőtt megérkeztek végre a Forza Horizon 4-be a Mitsubishik és egy új, taxis küldetéssorozat is, a tanulást várhatóan ezzel fogom levezetni.

Csirke - Az Assassin's Creed Odyssey: Legacy of the First Blade DLC második fejezetének fogok nekiesni. Sajnos az aktuális kaland végét már ismerem (ezzel jár, ha az ember pont akkor volt ügyeletben a GSO-n, mikor az ehhez kapcsolódó hír ment ki), de azért az odáig vezető útra is nagyon kíváncsi vagyok.

Chava - Nagyjából azóta vágyom egy igazán tökös akciósorozatra, hogy lezárták a Banshee-t. Elvárásaimnak tökéletesen megfelelt eddig a Netflix The Punisherje, darálom is bőszen a második évadot. Félek azonban, hogy bármennyire is szórakoztató, ez lesz Frank Castle hattyúdala a stream-piacra szemet vetett Disney miatt.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)