Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Úgysem találjátok ki, hogy mivel töltjük a pihenőnapokat.

Hirdetés

Mostanra gyakorlatilag állandósult a bőség zavara. Ha nem maradt volna semmi tavalyról vagy a korábbi évekből, akkor máris fejest ugorhatnánk a legfrissebb megjelenésekbe és a kedvcsinálónak szánt bétákba.

Hirdetés

Paca - Kijött a Life is Strange 2 második epizódja, úgyhogy erre mindenképp szakítok időt. A Cupheadben már csak néhány boss maradt hátra, de azokkal gyötrelmes a harc, úgyhogy én szerintem ennyiben hagyom, elég volt 22 óra belőle. 

Hunter - Amikor ezt írom péntek délelőtt van. Ezt csak azért fontos leszögezni, mert itt még bízom abban, hogy a hétvégén le tudom majd játszani League of Legends szezonbesorolóimat anélkül, hogy behajítanám az egerem a lakásunk mögött éjjel nappal nyitva tartó cukrászda ablakán. Játszok ezzel a játékkal olyan régóta, hogy tudjam mit hoz ki az emberből.

Csirke - Amennyiben jut rá időm és a szerverek is úgy akarják, szeretnék majd belekukkantani az Anthem demójába. Sokan előre temetik a BioWare új játékát, de nekem kifejezetten tetszik az, amit eddig láttam belőle.

HP - Egy hete csak a Resident Evil 2-ről szólt az életem, most nincs is kedvem nagyon mással játszani, magzatpózban fekszem a sarokban, és a könnyeimmel takarózom. Jöhet a Days Gone, addig is nézzétek meg, hogyan viszem végig Kacival Leon és Claire kalandjait.

Kivi - A Call of Duty Black Ops 4 legújabb frissítése meghozta a nagy kedvenc 24 órás Nuketown lejátszási listát és a dupla XP-t. Igyekszem pár meccset lejátszani majd a kissé szűkös szabadidőben.

Tonight - Már nagyon régóta szerettem volna próbát tenni a Yakuza-sorozattal és egyelőre az a benyomásom, hogy megérte belevágni, mert egy nagyon szuper történetről van szó. Tény, hogy nem könnyű belerázódni a harcrendszerbe, de nagyon kifizetődő, amikor az ember megtanul elbánni a komolyabb ellenfelekkel. Emellett valószínűleg lepörög 1-2 pálya a Duskból is, ami egyértelműen az utóbbi évek egyik legjobb FPS-e.

Kaci - Kicsit későn realizáltam, hogy a hétvégén van az Anthem VIP bétája, de ha már van egy ilyen lehetőség, jó eséllyel kipróbálom, mit rakott össze a BioWare. Az első trailer óta sokat csökkent a lelkesedésem, de ki tudja, hátha ez a demó meggyőz.

Chava - A szombatot a családdal töltöm apám szülinapja alkalmából, vasárnap viszont szeretném nagyon megkedvelni az Athemet, emiatt sokat várok a demótól. Utána átrágom magam a Life is Strange 2 második epizódján, és ha a trailer alapján helyes következtetést vontam le, akkor lesz okom bőven fennhangon szidalmazni a Dontnod íróit egy aljas húzásért. De ne legyen igazam. Végezetül pedig nekiveselkedek a Resident Evil 2-nek.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)