Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Olyan bőséges a választék, hogy azt sem tudjuk, melyik játéknak essünk neki.

Hirdetés

Régebbi címeket húzunk le a bakancslistánkról, új és eltérő mértékben izgalmas megjelenésekkel ütjük agyon az időt, valamint megpróbálunk ellenállni az Apex Legends vonzásának, de nem megy. Magyarán egy teljesen átlagos szombat-vasárnapnak nézünk elébe.

Hirdetés

Paca - Annyi jó... vagyis hogy annyi játék jelent meg a héten, hogy valamelyikbe csak illene belenézni... Ugyanakkor elkapott az Apex Legends, gyakorolni fogok, mert szánalmasan játszom egyelőre (de egy kört már nyertünk, legyen áldott az arany távcső!).

Hunter - A megjelenése óta stabilan haladok a Super Saiyan Kalózkagévá válás útján a Jump Force-ban. Szeretném mihamarabb átverekedni magam a sztorin, kísérletezni az avatárom különböző képességeinek beállításaival, és megtanulni, hogy mikor tudom sikeresen ellőni Rukia bankaiát. Röviden: Nissin rament zabálok, és anime bunyós izében csapkodok.

Csirke - Bemondta az unalmast a PS4-em olvasófeje, úgyhogy a hétvégét a szervizben kezdem, és nagyon remélem, hogy gyorsan rendbe tudják hozni, mert utána egyből ugranék is bele a Jump Force bunyóiba. Előtte persze mindenképp megnézem legújabb magyarázó videónkat, amiben a játék kapcsán összeszedtek minden fontos infót a srácaink az öt legjelentősebb manga/anime sorozatról.

Szada - Egy kedves barátomtól megkaptam a 30. születésnapomra a PS4-es Detroit: Become Humant, azóta pedig minden szabadidőmet azzal töltöm, hogy elmerüljek az androidok világában. Ez lesz a program hétvégén is.

Flatline - Végre kibonthattam a The Evil Within gyűjtői kiadást. Kicsit le vagyok maradva a backloggal, tudom, hiszen vagy 4 éves már a játék. Mindegy, a hétvégén a maradék trophyt próbálom összeszedni, meg a két kiegészítőt lenyomni, aztán jöhet a második rész is. 

Kivi - Maradok a Forza Horizon 4-nél, jelenleg más játék nem mozgatja meg a fantáziám. Emellett néhány Dota 2 Autochess meccset terveztem, de még csak ismerkedem a móddal.

HP - A Resident Evil 2 Ghost Survivors DLC-je kínoz, be kell látnom, hogy nem vagyok elég ügyes a túlélőmódokhoz, és lehet, hogy visszatérek a Metro Exodus világába kószálni. Vagy esetleg az Onimusha: Warlordsot próbáljam ki végre? Adjatok tippeket!

Chava - Százharminckét óra és az összes achievement feloldása után félreteszem az Assassin's Creed Odysseyt, míg újabb tartalmak nem érkeznek. A köztes időben beköltözöm a Moszkva alatti metróalagutakba, és módszeresen végigdarálom a teljes trilógiát, hacsak nem kapok valami jobb ajánlatot.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)