Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A tél utolsó rohamai elől egyenesen kedvenc játékaink ölelő karjaiba menekülünk.

Hirdetés

Újabb eseménydús hetet készülünk játékmaratonnal megkoronázni. Ez alkalommal az Anthem megjelenésének kellene lázba hoznia a szerketőséget, csakhogy az Apex Legends vonzása erősebb. Ki érti ezt?

Hirdetés

Szada - Végigjátszottam a Detroit: Become Humant és sikerült elérnem elsőre a legboldogabb végkifejletet, úgyhogy ha lesz egy kis szabadidőm, akkor most újra nekiveselkedek és megpróbálok produkálni egy sötétebb befejezést, mert kíváncsi vagyok, hogyan alakul úgy a sztori. De valószínűleg lesz majd egy harmadik végigjátszás is, mert ezt a világot egyszerűen nem tudom megunni. 

Paca - Nekiesek érdemben az Anthemnek, ami az első néhány óra után még egyáltalán nem nyűgözött le, és a külföldi kollégák értékelése sem arról árulkodik, hogy a BioWare helyrehozza az Andromeda által megtépázott reputációját. 

HP - Még mindig a Metro Exodus világában töketlenkedem, nagyon idegesít, hogy a "világ legerősebb konzolja" kifagy rendszeresen, és Artyom ott marad szegény kimerevedve a nukleáris télben, miközben két mutáns kövekkel dobálja. Nem élet ez így.

Mocsy - Felveszem a harcot a globális éghajlatváltozással a Civilization VI legújabb kiegészítőjében. Ehhez keresve sem találhatnék jobb partnert Mátyás királynál, hiszen most először a Civilization játékok történelme során magyarokkal is hódíthatunk. A huszárok és a fekete sereg támogatásával nem veszíthetünk. 

Hunter - Végre úgy igazán megjelent a Battlerite Royale, úgyhogy a hétvégén ugrálok, bunyózok és varázsolgatok, míg én nem leszek az utolsó túlélője a csatatérnek. Két vereség között azért bekapcsolom a PS Vitámat is a Persona 4 Golden kedvéért. Néhány havonta rám jön a personázhatnék, és mivel elvesztettem a P4G mentésemet (háromszori végigjátszás, 200 óra játékidő, egyáltalán nem vagyok ám mérges), itt lesz az ideje csinálni egy újat.

Kaci - Nagyon élveztem a Metro Exodus első néhány óráját, de mielőtt folytatom, szeretném kipörgetni az első két részt, amik évek óta ott porosodnak a Steam könyvtáramban. De most túlságosan élvezem az Apex Legendset ahhoz, hogy bármi mást elindítsak, úgyhogy marad a grind, nincs megállás, amíg be nem húzok legalább 100 killt valamelyik karakterrel.

Csirke - Katonás sorban várnak rám a legújabb megjelenések, de az én agyam csak azon jár, hogy ugrani kéne még egyet az Apex Legendsben. Egy-két meccsnél tovább eddig egyetlen battle royale játék sem tudott lekötni, erre viszont most elég durván rácsúsztam, be kell vallanom. 

mazur - Eredetileg azt válaszoltam volna, hogy ingadozok a Metro: Exodus es az Anthem között (utóbbit nyugodtan bevallhatom, már így is megkaptam konstruktív kritikaként - gondolom -, hogy játékok tekintetében rettenetes az ízlésem). Most azonban, hogy az Epic Store-ban ingyenes lett a Thimbleweed Park, eszembe jutott, hogy annak idején szégyenszemre elakadtam, félbehagytam, ideje hát elvarrni a szálakat!

Kivi - Néhány hét múlva kezdődik a 2019-es MLB szezon, el is kezdek rá hangolódni az MLB The Show 18-cal. Emellett természetesen várom már a 19-es kiadást.

Chava - Rögvest belevetem magam az Anthembe, mert nem adtam még fel a reményt, hogy találhatok benne értéket. (Megjegyzem, a demót élveztem.) Ám előtte még végigkocogok a Conarium néhány órásra saccolt történetén, ami annak idején valahogy elkerülte a figyelmemet, holott riadóztatnia kellett volna a hiperérzékenyre állított Cthulhu-detektoromnak.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)