Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A tavasz első hétvégéjén még mindig az Apex Legends tartja bűvkörében a szerkesztőség nagyját.

Hirdetés

Beköszöntött a naptári tavasz és az időre sem lehet panaszunk, szóval teljesen érthető, ha ilyenkor kicsit háttérbe szorul a játék és mindenki elindul lepkéket kergetni a parkokba, vagy túrázni a hegyekbe. Ez mind remekül hangzik, de mi azért megpróbálunk ezen a hétvégén is szakítani legalább egy kis időt a játékokra. 

Hirdetés

Paca - Az Anthemből teljesen kiábrándultam, úgyhogy DiRT Rally 2-zök ezerrel. Nehéz, fárasztó, de nagyon jó élményt ad. 

Hunter - Már nagyon a végén vagyok a Persona 4 Goldennek, úgyhogy már le is töltöttem a Persona 3 Portable-t. Egy Persona, nem Persona.

HP - Nem hittem volna, hogy rá tudok kattanni az Apex Legendsre, de valamennyire azért sikerült. Szerencsére maradtam annyira casual, hogy a játékmenetet és karaktereket elemző szerkesztőségi chatben ne vegyek részt, inkább csak bűnös élvezetként, nem hivatásként tekintek a játékra, de el kell ismerni, eddig számomra ez a legélvezetesebb (vagy hát inkább úgy mondom, hogy egyáltalán élvezhető) battle royal cím. 

Kaci - Továbbra sem tudom letenni az Apex Legendset, de mivel a hétvégén végre visszatérhetek egy kicsit a katasztrófa sújtotta Washington D.C.-be, előveszem egy kicsit a The Division 2 bétáját. Ezer a dolog, úgyhogy nem sok idő marad játékra, de azt a keveset megpróbálom a leghasznosabban eltölteni.

Csirke - Nem akar múlni legújabb betegségem, az Apex-szindróma. Egy-egy kósza meccs erejéig azért még visszanézek a Jump Force-ba is, de sajnos mindig az a  vége a dolognak, hogy szomorúan teszem félre a kontrollert.  És egy játékról álmodom, amit én tesztelek majd, és csak ez a sláger megy a fejemben...

KiviMár PC-n is élesedett a Call of Duty: Black Ops 4 legújabb frissítése, ennek örömére újra belevetem magam a multiplayerbe, és lehet adok egy újabb esélyt a Blackoutnak is.

Tonight - Én személy szerint eléggé csalódtam a Ninja Theory-féle Devil May Cry rebootban, így kíváncsian várom az eredeti sorozat visszatérését és arra gondoltam, hogy talán el is kezdhetném bepótolni a széria legelső részeit a HD Collection keretein belül.

Szada - Éppen a Warhammer: Chaosbane zárt bétáját nyüstölöm, hogy csecse kis előzetes születhessen belőle. Szerintem... (a vélemény maradék részét a következő magazinban olvashatjátok). Mondja még HP, hogy vegyetek GameStart? Mondjam én? Hát jó, vegyetek GameStart!

Nálatok mivel telik a hétvége? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)