Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Hála a szikrázó napsütésnek, végre komoly kihívót kaptak a játékok. Kérdés persze, hogy engedünk-e a szabadtéri programok nyújtotta csábításnak, vagy begubózunk újfent. A válasz csak egy kattintásnyira van.

Hirdetés

Minden jel szerint elkényeztettek minket, és kicsit el is kényelmesedtünk, mert egyre gyakrabban tűnik úgy, mintha csak unottan piszkálgatnánk az ingerküszöbünkben orra bukó darabokat, akár a jó minőségű darjeeling felszínén lustán lebegő száraz teasüteményt.

Hirdetés

Paca - Igyekszem letudni a Generation Zero tesztelését, hogy visszatérhessek a The Division 2-höz. Az Avalanche új játéka sajnos nagyon kezdetleges, nem szórakoztató, és látszik, hogy sokkal többet kihozhattak volna belőle, ha AAA büdzséből készítik. Akár egy Far Cry-rivális is lehetett volna. A többit majd a tesztben. 

Mocsy - A sztori befejezése után a Division 2 nem ért véget, sőt. A Black Tusk katonai tanácsadó cég különleges egységei megszállták Washington stratégiai pontjait, ismét a SHD ügynökeire vár a feladat, hogy rendet tegyenek. Az új felállásban egyedül már kevés vagyok, így csapatban vágok neki az új és nehezebb kihívásoknak. Nem kizárt, hogy hasonlóan az első részhez, ebbe is belecsúszik 300 óra. 

Szada - Kipróbáltam az Apexet, de nem ez lesz életem kedvence, így szerintem visszatérek egy olyan multis címhez, amit szeretek: ez a Heroes of the Storm lesz, kíváncsi vagyok mi változott az utolsó belépésem óta (most úgyis jött egy új update, ami sok mindent átalakít).

HP - Sajnos tudtam előre, hogy a Sekiro nem az én játékom lesz, de ez gyári hiba nálam, képtelen vagyok befogadni a FromSoftware munkáit, majd Csirke mesél róla nektek szépeket. Megyek is vissza a Division 2-be, és pár Dead or Alive 6 meccs is lepörög a hétvégi chill keretében, bár ez is csak arra jó, hogy kedvet kapjak a Tekkenhez. Mindegy, valahogy kibírom addig, amíg jön a Days Gone.

Kivi - Nagyon megtetszett az Apex Legends, és az eddigi viszonylag kevés játékóráim alatt már többször is sikerült diadalmaskodnom. Az első szezonális Battle Pass pedig még egy kicsivel több motivációt ad, hogy pörgessem a meccseket.

Kaci - Nagy a baj. Közel sem raktam még annyi időt a Divisionbe, mint szerettem volna, a virtuális Washingtonban töltött perceket viszont nagyon élveztem, úgyhogy mennék vissza. Közben ugye pörög az Apex Legends szezon, és hát a Battle Pass nem farmolja ki önmagát. És én hülye ezek mellé belekezdtem a Sekiroba, amit egyszerre imádok és gyűlölök. Nem tudok dönteni.

Csirke - Gondolom senki sem lepődött meg azon, hogy az egész hétvégét és még valószínűleg az elkövetkező pár napot a Sekiro: Shadows Die Twice társaságában töltöm majd. Teljesen más, mint a korábbi Soulsborne játékok, de pont ezért friss és izgalmas. Imádom, hogy újra az alapoktól kell mindent megtanulnom. 

Chava - Míg egész télen pár tüsszentésnél komolyabbal nem kellett megküzdenem, most már negyedik hete esek egyik nyavalyából a másikba. Nem pont így képzeltem a tavaszt, de ha már így alakult, akkor megnézem, mit is tud a Sudden Strike 4 legújabb kiegészítője.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)