Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Odakint madárcsicsergés, idebent puskaropogás, azaz minden a megszokott mederben csörgedezik.

Hirdetés

Gondoltátok volna, hogy akár az önsanyargatás is lehet a kikapcsolódás egyik formája? Nem? Akkor próbáljatok ki egy szimplán csak rossz játékot, majd egy másikat, amire a szakma számtalan jelzőt aggatott már a soulsborne-tól, a soulslike-on át a masocore-ig. Érezni fogjátok a különbséget.

Hirdetés

Paca - Belekezdtem a Narcos című sorozatba, amitől elfogott a vágy, hogy újra elővegyem a Ghost Recon Wildlandset, ugyanakkor a The Division 2-ben még nem vagyok 30-as szintű, úgyhogy a drogkartel felszámolása helyett az Egyesült Államokban építek ügynöki karriert. 

Hunter - Pörgetem a meccseket kedvenc, zöld Power Rangeremmel a Power Rangers: Battle for the Gridben, aztán ha meguntam a Megazordoktól kapott szájba lövést, akkor befejezem a negyedik Persona 5 végigjátszásomat. Mindeközben a GoG.com kliensben gyanúsan leselkedik rám a WarCraft. Abba is csak bele kellene nézni...

Szada - Nemrég adtam le a Trüberbrook névre keresztelt point and click kalandjátékról szóló tesztemet, amit a következő GameStarban olvashattok majd, ez pedig meghozta a kedvemet a műfajhoz, így lehet, hogy végre bepótolom a Deponia sorozatot. 

Kaci - A helyzet változatlan. Továbbra is nagyon nyomnám a Divisiont, a haverok rángatnak Apexezni, és közben néha bekattan, hogy csak agyonkardoznék mindenkit a Sekiróban. Válságban az életem, nem tudok dönteni, küldjetek segítséget!

Kivi - Kezdetét vette a 2019-es MLB szezon, úgyhogy természetesen a meccsnézés mellett az MLB The Show 19 pörög a PS4-en. Mellette azért néhány kör Apex Legends is belefér, mégiscsak szinteket kell lépkedni a Battle Passban.

Csirke - Hosszú és kínkeserves munka után végre sikeresen levertem azt a rohadt gorillát a Sekiróban, úgyhogy most már minden perc ajándék. Persze a következő boss sem lett könnyebb, sőt. Imádom ezt a játékot. 

Chava - Még mindig nem végzett velem az Anthem, holott már többször is elmagyaráztam neki, hogy miért nem működhet ez a kapcsolat. Szóval ha lesz egy kis időm, bebújok az agyonpimpelt páncélomba, és ledarálom azt a pár küldetést, amit még nem sikerült kipipálnom. Talán most nem dob le a szerver épp akkor, amikor az egyik misszió utolsó fázisánál tartok. Sekiro nélkül is fel tud forrni az ember agyvize.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)