Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Fogalmunk sincs, ki rendelt kockulós időjárást, de ha már így alakult, érdemes kihozni belőle a legtöbbet.

Hirdetés

Miközben a nyomda malmai őrölnek (elnézést a képzavar miatt), megpróbáljuk kipihenni az elmúlt napokban zajló lapleadás fáradalmait. Megosztjuk azt, ami örömet okoz, és igyekszünk tartani a szánkat, amikor muszáj. Még ha nehezünkre esik is.

Hirdetés

Paca - Általában nem szánok 30 óránál többet egy olyan játékra, amiről nem én írok tesztet, pusztán azért, mert később más vonja el a figyelmemet. A The Division 2 viszont iszonyúan beszippantott, 50 óra után is van még mit tennem, a Dark Zone-okat csak épphogy feltérképeztem, és bár World Tier 5-ben vagyok, vannak még be nem fejezett projektek és nyitott küldetések. A Days Gone-ig nem is nyúlok máshoz.

HP - Mindig gond van abból, ha elárulom, hogy mivel játszom éppen, ami még nem jelent meg, szóval nem mondok semmit. Van amúgy ez a Sons of Anarchy nevű sorozat, nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem eléggé bejön.

Hunter - Éppen rettenetesen élvezem a Hearthstone: Rise of Shadows új lapjait. Kedvenc paklim jelenleg a Khadgarra épülő idézős mage, és a majdnem teljesen minionmentes spell hunter. Két zsugaparti mellett kicsit wowozgatok. Van egy pár karim, akiket elhanyagoltam az elmúlt hónapokban.

Kivi - Az MLB The Show 19-et nem tudom megunni, főleg mivel folyamatosan új kihívásokkal bővül a játék. Az újonnan kiadott Borderlandsben pedig szintén rengeteg a tennivaló, ezek mellett más játék most nem is igazán érdekel.

Csirke - Már elérhető az az új küldetés az Assassin's Creed Odyssey-ben, ami a következő háromrészes DLC-t, a The Fate of Atlantist vezeti fel, valamint a Barnabasra koncentráló új ingyenes misszió is, szóval ezeket biztosan lepörgetem a hétvégén. 

Kaci - Rég voltak már azok a történelem órák, amikor az ipari forradalomról tanultunk, úgyhogy remélem az Anno 1800-ban nem csak akkor lehet sikeres az ember, ha fel tudja mondani a leckét. Mondjuk lehet csak azért kéne átlapoznom a gimis jegyzeteimet, hogy ne kövessem el ugyanazokat a hibákat, amiket a 19. század úttörői.

Chava - Sikerült felszabadítanom pár órácskát, így megismerhetem végre a Telltale-féle The Walking Dead fináléját. Úgy vágtam bele hónapokkal ezelőtt a The Final Season végigjátszásába, hogy határozott elképzelésem volt a befejezésről. Roppant kíváncsi vagyok, hogy eltalálom-e, netán képesek meglepetést okozni az írók.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)