Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Halálos küzdelemben telnek-múlnak a napok, de több pénzt nem kapok, akárhány rímet is faragok.

Hirdetés

Mielőtt ráfordultunk volna a hét utolsó napjaira, komolyabb összeget mertem volna rá tenni, hogy majd' mindegyik kollégám a Mortal Kombat 11 és Days Gone kettős valamelyikébe lapátolja drága szabadidejének gyorsan fogyó óráit. Beismerem, tévedtem, de legalább újfent bizonyságot nyert, hogy sokfélék vagyunk.

Hirdetés

Paca - A Days Gone befejezése után más elfoglaltság után nézek, a God's Triggert fogom pörgetni a hétvégén. Nem egészen olyan, mint a Hotline Miami, de minél előrébb járok, annál jobban tetszik.

Kaci - Szombaton a zseniális Tank Maniacs bétájába fogunk belenézni a srácokkal, vasárnap pedig analóg mókára cserélem a videojátékokat a Board Game Nighton. Móka, kacagás, meg egy kis ordítozás.

Szada - A Grim Dawn legújabb kiegészítőjét nyüstölöm, hogy időben le tudjam adni a cikket, de az nem segít túlságosan sokat, hogy nehezen keveredek ki valami nyavalyából. Szóval a Grim Dawn: Forgotten Gods pörög.

Hunter - Van a WoW-ban egy szintezésre váró Night Elf monkom és egy Gnome hunterem, úgyhogy leginkább azokat fogom pörgetni, miközben a háttérben Critical Role stábja szól. A CR hallgatással egybekötött altozás mostanában a lekedvencebb kikapcsolódásom.

Kivi - A Mortal Kombat 11-et fogom nyüstölni, és mivel eddig csak néhány meccsre jutott időm a megjelenés óta, mindenképpen szeretnék belevágni a sztorimódba is.

mazur - Szerencsére nem én tesztelem a Day's Gone-t, úgyhogy nem kell beszállnom a Nagy Pontszám Vitába, én játszogathatok vele nyugodtan. Lassan le kéne már zárni a sztorit, de addig nem nyugszom, amíg az összes hordát ki nem pucolom a környékről... Ezzel talán el is árultam, hogy mi a véleményem róla, remekül szórakozok vele.

Csirke - Az Assassin's Creed Odyssey: The Fate of Atlantis DLC első fejezetét gyűröm, ami legalább annyira különleges, mint az előző, egyiptomi epizód esetében a fáraós kiegészítő volt. Szerencsére bőven akad tennivaló az Elíziumi Mezőkön, úgyhogy lesz elég dolgom a hétvégén. 

Blade A Souls-like és Metroidvania stílusú játékok szerelmeseként mintha csak nekem találták volna ki a Dead Cells nevű gyöngyszemet, ami furcsa mód több ízben sem tudott igazán lekötni, amikor nekiveselkedtem az elmúlt másfél évben. Nemrég azonban megtörtént az a bizonyos "kattanás", aminek ilyenkor kell - főleg az ilyen műfajú játékoknál -, így már egy piszkosul addiktív, rengeteg tartalommal telepakolt rouge-like gyöngyszemmel múlatom az időt egy ideje.

Chava - Vidáman átszökdécselek a Shadow of the Tomb Raider utolsó DLC-jén, hogy egy időre szögre akaszthassam Lara túrabakancsát. Elképzelhető, hogy a jövőben visszatérek még egy New Game + erejéig, de most épp a Metro: Last Light következik a menetrendem szerint.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)