Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nyomdában a júniusi GameStar, véget ért az E3, és megérkezett a nyár. Mi egyebet kérhetnénk még?

Hirdetés

Voltaképp mindegy is, hogy egy szórakoztató sorozat, egy újabb játék, netán egy félbehagyott régebbi darab, egy jó könyv vagy koncert a program, amíg örömet okoz. Lazítsatok ti is, ha tudtok, és olvassatok tovább, hátha segíthetünk nektek ebben!

Hirdetés

Szada - Egy kis szünetet fogok tartani a Pillars of Eternity végigjátszásomban, az E3-as hajtást ugyanis most nem videojátékkal szeretném levezetni, hanem sorozatnézéssel. Elsősorban Doom Patrol van a terítéken, de szeretnék haladni az Orgyilkos osztállyal, a Sex Educationnel, a Gothammel és a Black Mirrorral is. Túl sok kiváló tartalom, túl kevés az idő. 

Kivi - Az E3-on bemutatott új Forza Horizon 4 DLC, a LEGO Speed Champions világát tervezem felfedezni, de még a Fortune Islandet sem teljesítettem 100%-ra, nem árt majd a szabadidő a virtuális autózásra.

Csirke - Az E3-as hajtás és a lapleadás után végre lesz egy kis időm pihenni, úgyhogy az A Plague Tale: Innocence-t is elővehetem. Csak jókat hallottam róla, nagyon várom már, hogy én is kipróbálhassam.

Paca - Átadom magam a Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions DLC-jének, nincs most hangulatom valami komolyabb játékban elmélyülni.  

RG - Kicsit úgy érzem magam, mint a gyerekek, akik azért építenek legóból dolgokat, hogy utána szét tudják rombolni, csak ez nálam abban manifesztálódik, hogy iszonyat módon rákaptam a BeamNG.drive-ra, és képes vagyok félórákat molyolni azzal, hogy berendezzek egy pályát autókkal, buszokkal, pótkocsikkal, betonfalakkal és zongorákkal, aztán kb 3 perc alatt minden járműből ócskavas, és minden egyéb elhelyezett tárgyból törmelék lesz. Ellenben piszkos módon szórakoztató a játék, el kell ismerni. 

Kaci - Naponta ráindítok a Battle.net kliensre, hátha már élesedett a World of Warcraft Classic bétám. De hiába, az istenek nem túl kegyesek. Augusztustól úgyis vissza fognak esni az emberi kapcsolataim, úgyhogy most elkezdtük a barátnőmmel az Unravel Two-t, hogy legalább szép emlékei legyenek rólam.

Chava - Kijött a Jessica Jones utolsó évada, ami egyben fájdalmas búcsú az érettebb korosztálynak szánt Marvel témájú netflixes tartalmaktól. Utána előreláthatóan fejest ugrok a Warhammer: Chaosbane-be, hátha megtalálom benne azt az élvezetet, amit sokan hiábavalóan keresnek.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)