Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Még a kánikula sem tántoríthat el attól, hogy belenézzünk aktuális kedvenceinkbe.

Hirdetés

Sok más mellett az a jó a nyárban, hogy kevesebb érdekfeszítő játékot adnak ki, így jut időnk azokra a címekre is, amelyekkel korábban nem volt alkalmunk foglalkozni, holott nagyon is szerettünk volna.

Hirdetés

Gucs - Haladnom kéne a Red Dead Redemption 2 sztorijával, mert azt hallottam, hogy igencsak hosszú, én pedig még eléggé az elején járok, úgyhogy remélhetőleg jut időm majd egy kis vadnyugati lövöldözésre a hétvégén.

Paca - Nagyon erőt kell vennem magamon, hogy ne vegyem meg azonnal a Super Mario Maker 2-t, de hatalmas a kísértés. Szóval most azt játszom, hogy nem veszek tudomást róla, hátha sikerül visszafognom magam így, napokkal nyaralás előtt.

Hunter - Mindkét partim közeleg a jelenlegi D&D kampányunk végére, így én 100 százalékos DM készültségben vagyok. Ha megölték végre a Nagyon Rossz Rossz Arcot™,  akkor megyek nyomni kicsit a WoW 8.2-t és sokat a LoL Teamfight Tacticsot.

HP - A Far Cry 5 alaposan elvette a kedvem a szériától, de még a New Dawnnak adok egy kis esélyt, ha már beszereztem egy leárazásnál. Az első benyomás eddig vegyes, számomra nagyon elfáradt már ez az egész koncepció, de legalább van sok színes virág, meg Rage 2 színpompa. "Ennyit tudok mondani Vietnámról..."

Szada - Leárazás van a PlayStation Store-on, így kevesebb mint három Mátyásért beruháztam a The Witcher 3: Wild Huntra, hogy a feleségemmel együtt végigjátszhassuk PlayStation 4-en is. Ő fog mindenben dönteni (vajon Trissre vagy Yenneferre esik a választása?!). 

Blade - Még mindig az utolsó vizsgáimmal szenvedek, de már annyit azért megengedhetek magamnak, hogy a Yakuza 0 közreműködésével ismerkedhessek a nagy múltú szériával. Ahogy az életem során egyre több játékkal találkozom, úgy kerülnek egyre közelebb hozzám a japán címek - ez a gengszter-szappanopera is annyira leköt és szórakoztat, mint kevesen.

Kivi - A Dota 2 International előtti utolsó komolyabb bajnokság, az Epicenter Major mérkőzéseit fogom követni, de emellett lesz időm néhány meccs baseballra is az MLB The Show 19-ben.

- Hosszú idő után végre használható net közelébe került a haverom, akivel Total Warozni szoktunk, úgyhogy a hétvégén skaven seregeinket terelgetve a Szarvas Patkány uralma alá hajtjuk a világot a Warhammer II-ben.

Csirke - A printes lemaradásaimmal kellene foglalkoznom, de annyira édesen, csillogó kis tekintettel hívogat az A Plague Tale: Innocence millió gonosz patkánya, hogy valószínűleg velük is meg kell ejtenem egy randit a hétvégén.

Chava - Oakmont elárasztott utcáin tocsogok a vízben, körülöttem őrült szektások, furcsa majomemberek, még különösebb halemberek és annyi torz, nem e világi szörnyeteg, hogy nem bírom tölténnyel, se cérnával.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)