Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Gondoltátok volna, hogy lapzárta után mennyivel jobban esik a játék? A kattintás után mutatjuk, hogy szerintünk mivel érdemes kikapcsolódni.

Hirdetés

Földönkívüli inváziót, zombiapokalipszist, pompás metroidvaniát, egy kis MOBA-t, csipetnyi battle royale-t, nyulas és malacos múltidézést, továbbá bazi nagy görög drámát választott a szerkesztőség a következő pár napra, de nyitottak vagyunk a ti javaslataitokra is.

Hirdetés

Gucs - Mindenképp szeretnék időt szakítani a Rainbow Six: Siege-re a hétvégén, de azért folytatni kéne a korábban megkezdett játékokat is, szóval lehet, hogy visszanézek egy kicsit a Red Dead Redemption 2-be vagy az Assassin's Creed Odyssey-be is. Ez a terv, aztán majd kiderül, mit sikerül összehozni belőle.

Csirke - Ideje lenne végre folytatnom a Days Gone-t, szóval terveim szerint a hétvégén motorra pattanok, és megtisztítom a környéket a freakerektől. 

Paca - Visszatérve a nyaralásból előbb a munkával igyekszem felzárkózni, egy hét múlva kezd a GameStar tábor, van még dolgunk az előkészületekkel. Pihenésképp belevágok az AC: Odysseybe, azt mondják, könnyed, pihentető élmény.

- Két hosszabb szünet és közel hetven óra játék után azt tervezem, hogy most már tényleg befejezem a Hollow Knight végigjátszásomat. Azt már beláttam, hogy a DLC-tartalmak közül akad bőven, amihez nem lesz elég türelmem, de a Radiance legyőzéséről (és az ehhez kapcsolódó befejezésről) nem vagyok hajlandó lemondani, úgyhogy a hétvégén egy párszor nekimegyek a bossfightnak.

HP - Végre be tudtam fejezni a A Plague Tale: Innocence-et, és őszintén csak ajánlani tudom mindenkinek, minden hibájával együtt meglepően AAA szintű alkotás, és most nagyon szeretnék valami folytatást belőle, mert szívemhez nőtt a kis patkány. Hogy mi jön ezután? Azt hiszem egy kis S.W.I.N.E. HD Remasterrel váltok erősen stílust, hogy a sok dráma (ide sorolom a Far Cry iránti megvetésemet is most) és rágcsáló után a nyulak és disznók világában leljek könnyed kikapcsolódást.

Kivi - A második szezonnak hála megint jobban rákaptam az Apex Legendsre, az újítások és az új battle pass felrázták a számomra kissé ellaposodó játékot. Emellett a Dota 2 The International selejtezőmeccseit követem figyelemmel.

Blade - Az XCOM 2 összessel már régebb óta szemeztem, bár a lázadós körítés eddig nem igazán tudott megfogni, főleg az első rész hangulatának fényében. Lehetséges, hogy a No Man's Sky-t is újból előveszem, ha már Sean Murray-ék nem hajlandók elárulni a következő nagy frissítés megjelenési dátumát.

Kaci - Idén sajnos elmarad a hagyományos egy hetes LAN party a haverokkal, pedig néhány éve eljutottunk oda, hogy a Dota 2-t már csak ilyenkor vesszük elő. Kicsit kívánja is a szervezetünk a dolgot, úgyhogy pár hete elkezdtünk óvatosan játszogatni. Nagyon vigyázok, hogy ne csússzak vissza, de néhány guide-ot azért megnézegetek, mert ez már tavalyhoz képest is egy teljesen másik játék. Lehet, hogy egyszer nyerni is fogunk.

Chava - Két hét pihenés következik, azaz retteghetnek a halacskák. Persze nem szándékozom minden szabad órámat a vízparton tölteni, szeretnék sort keríteni pár régóta félbehagyott játék befejezésére is. Elsőként az Assassin's Creed Odyssey második DLC-trilógiája következik, aztán szép sorjában a többi, amire mostanáig nem tudtam időt szakítani.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)