Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Mozgalmas napoknak nézünk elébe, mert temérdek a befejezetlen játék, nyakunkon a decemberi lapzárta, és mindezen felül még nagy bejelentésekre is készülünk.

Hirdetés

Lázasan dolgozik a csapat, hogy minden készen álljon a vasárnapi livestreamre, és ezzel párhuzamosan ne boruljon fel a cikkek ütemezése, különben izgalmasabb lapzártának néznénk elébe, mint szeretnénk. Játékokra pedig akkor is szakítunk időt, ha történetesen az ágyat nyomjuk.

Hirdetés

Csirke - Ezen a hétvégén nem sok időm lesz a játékra, mivel ezekben a pillanatokban is vasárnapi livestreamjeinket készítjük elő a csapattal. Mindenképp tartsatok velünk vasárnap 10 órától, nagyon fontos bejelentések következnek, de persze lesz majd közös játék, Q'n'A, társasjáték, és egy halom hasonló jóság.

Hunter - Amennyire érzéketlen vagyok az autós címekre, annyira nem tudom figyelmen kívül hagyni a Need for Speed játékokat, úgyhogy a hétvégén kihasználom az ajándék egy hónap Origin Access tagságomat, és letolok 10 órát a Need for Speed Heattel. Meglepődnék, ha annál tovább is fenntartaná az érdeklődésem, de az EA mostanában meglepett már egy közepesen vállalható sugárpallosos cuccal, szóval ki tudja.

Paca - A Need for Speed Heat tesztelése miatt félretettem a Death Strandinget és a Star Wars Jedi: Fallen Ordert is, úgyhogy vagy futárkodom, vagy kardozom majd a hétvégén. 

Szabi - A hétvégén egy nagyobb társasággal leszek vidéken, de hoztam magammal a PS-t, tehát pöröghet a That's You és a Knowledge is Power esténként. 

Blade - Már-már rosszul érzem magam amiatt, hogy a steames leárazásoknak köszönhetően potom pénzért, majdhogynem ingyen szerezhettem meg a 2016-os Doomot - főleg úgy, hogy a játék pontosan annyira brutálisan fantasztikus és őrülten élvezetes, mint ahogy azt előttem is megírták már sokan. Szóval alsó hangon két végigjátszásig garantáltan ez fog pörögni nálam.

Kivi - A Dota 2 7.23-as frissítésével megint teljesen átalakult a játék. Amellett, hogy két új hős érkezett, rengeteget változott a térkép, a tárgyak, és persze a meccsek dinamikája. Néhány mérkőzést igyekszem belesűríteni a hétvégi teendők közé.

HP - Egyszerűen nem tudok leszakadni a Call of Duty: Modern Warfare multijáról, emiatt lemaradok egy csomó fontos megjelenésről. Szégyellhetném is magam, de dupla XP van a hétvégén, szóval megyek is Shoot House-on pörögni.

Chava - Alaposan megfáztam a PlayIT előtt/alatt/után. Balszerencsémre ez nem az a jellegzetes férfinátha, ami néhány diszkrét köhintésben nyilvánul meg, és csak túlcsorduló önsajnálat (ebből akad most is bőven), meg két hét ágynyugalom képes helyrehozni. Jobb pillanataimban a kolumbiai drogháborúról forgatott Narcos adaptációjában igyekszem megtalálni mindazt, ami értékelhető. Eddig sajnos inkább kevesebb, mint több sikerrel...

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)