Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk húsvétkor

|

Két tojás között egy sonka, két nyuszifül között egy játék. Valahogy így tessék elképzelni az előttünk álló napokat.

Hirdetés

Minden további szócséplés nélkül ez úton is nagyon kellemes hétvégét és húsvéti ünnepeket kívánnék nektek a szerkesztőség nevében.

Paca - A húsvét pont szüleim születésnapjai közé esik, úgyhogy mega-hazautazás és kajálás, kirándulás lesz. Nagyon szívesen vinném haza a PS4-em, hogy azon LEGO City Undercoverezzek, de nagyon sűrűnek tűnik a program. Egyébként miután Xbox One-kompatibilis lett, újra forgalomba került a GTA IV Complete Edition, úgyhogy végre tudtam venni egyet, és biztos, hogy záros határidőn belül újra nekiállok a Lost and Damnednek és a Ballad of Gay Tonynak.

Szada - Sirius meghozta a kedvem a Holy Potatoes! We're in Space?! című kis mókához, így ha éppen nem a családdal leszek, akkor biztosan ezt fogom feltérképezni.

- Van sajnos egy olyan rossz előérzetem, hogy nem húsvétkor fogom megdönteni az egy hétvége alatt felhalmozott játékóráim rekordját, de amennyit csak tehetem, nyüstölni fogom az Overwatchot, mert a vártnál sokkal jobban tetszenek az Uprising új tartalmai (atyaég, mennyi jó spray jött).

HP - Átvette az uralmat nálunk a LEGO őrület, szimultán fut a LEGO City Undercover (ami egyébként zseni), és a LEGO Harry Potter Collection, és persze közben ígérgetem magamnak, hogy majd egyszer a Mass Effect: Andromedának is nekiesem majd, felnőtt, komoly gamer leszek egy napon. De nem ma. Nektek pedig nagyon boldog ünnepet kívánok, teljen úgy, ahogy szeretnétek.

Tonight - Végigjátszottam a Firewatchot, elképesztően érdekes alkotásnak tartom és mindenkinek ajánlom. Most végre beesett a postaládámba egy kulcs a Quake Champions-hoz, amit remélhetőleg a hosszú hétvégén sikerül majd valahogyan beüzemelnem, mert ahogy hallottam, azért ott is akadnak még technikai problémák.

Csirke - Belekezdtem a Niohba, úgyhogy ha a távolból artikulálatlan ordítozást hallotok, nem kell megijedni, csak megint elkente az arcomat egy mocsok Yokai.

Nightwolf - Naughty Dog napok vannak. Átdörzsöltem a testem az Uncharted első három részén, de mielőtt lezárnám a negyedik felvonással Nathan nem biztos, hogy irigyelt életét, farkasszemet nézek a The Last Of Us gombáival, mert már érzem magamban a bátorságot, hogy egy kislányra vigyázzak.

Chava - Megvettem egy szép darab kötözött sonkát, ezért innentől el is engedhetem a húsvéti tennivalókat. Így visszatérhetek a felemás Andromeda után a trilógiához. Már csak az öngyilkos küldetés van hátra a második részből, aztán átviszem a mentéseimet a harmadikba. Csak azért fáj a szívem, mert az Xbox 360-as Trilogy kiadásból hiányoznak a sztori-DLC-k, és egy abszurd jogvita miatt nem lehet őket megvásárolni a magyar Live-on keresztül. Sőt, azokat a tartalmakat sem tudom letölteni, amelyeket a Cerberus aktivációs kód feloldott. Ha valaki esetleg tudja mi a teendő, kérem szépen, ne tartsa magában.

Ti mivel játszotok húsvétkor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)