Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Mint máskor, úgy ezen a hétvégén is a játékoké a főszerep. Megmutatjuk, mi pörög épp nálunk, és persze tegyétek ti is hozzá a magatokét.

Hirdetés

Bőséges a választék még akkor is, ha csak az idei kínálatot nézzük. De persze sosem késő bepótolni egy-egy régebbi gyöngyszemet.

Hirdetés

Paca - Rettenetes időrabló a Rage 2, alig haladok a sztorival, mert ahogy megcsinálok egy aktivitást, megjelenik egy kérdőjel a térképen, és nem tudom megállni, hogy ne menjek el mellette. Viszont tudom, hogy a mellékes teendőkkel való tötyörészés vezet majd kiégéshez, úgyhogy inkább megemberelem magam.

HP - Jöhet nekem is egy kis Rage 2, bár  a többiek nem nagyon magasztalják az egekbe, szóval egyelőre fékezett habzású a lelkesedésem. Azért remélem elütök vele pár kellemes órácskát, és persze a The Division 2 kihívásait sem lenne rossz megnézni így a raid beköszönésével.

Szada - Mivel az utóbbi időben csupa stressz az életem (kinek nem, ugyebár), ezért úgy döntöttem, hogy most relaxálni fogok és tárgyakat tüntetek el... a lyukamban. Mielőtt rosszra gondolnátok (márpedig direkt fogalmaztam így, hogy arra gondoljatok), csak a Donut County nevezetű kis tyutyerkáról (de rég hallottátok már ezt a kifejezést, mi?) van szó, amelyben nincs is más dolgom, mint egy feneketlen gödör aljára küldeni mindent. Kész extázis.

Flatline - Én az Into The Breach-et próbálom kimaxolni, ami nem egyszerű feladat. Már rezzenéstelen arccal tervezem meg a következő 3 lépést, de mindegyik csapattal még nem sikerült nyerni, csak párral.

Somi - Kicsit fejemre nőtt az élet, így játékra nem sok időm volt/van/lesz, ha mégis beszédülök a gép elé akkor csak nyugis Thea 2: The Shattering csordogál, ami hihetetlen jól sikerült.

Gucs - Ha lesz időm játékra a hétvégén, akkor szerintem folytatom a Mortal Kombat 11-et, mert sajna még mindig nem sikerült végeznem a kampányával, illetve lövöldözök egy kicsit a Rainbow Six: Siege-ben is.

mazur - Rage 2 lesz a program nálam is, mert bár aggasztóan felemás dolgokat hallok felőle, az eddig beleölt néhány órában kimondottan élveztem, főleg az id-féle gunplay miatt. Ha esetleg mégsem tart ki a lelkesedés, akkor visszamegyek Days Gone-ozni, mert maradt még néhány elvarratlan szál, ki nem irtott horda.

Tonight - Sajnos betegen itthon töltöttem a hetet és sajnos akármennyire is lett volna rá időm, néhány kör Apex Legends-et leszámítva játszani nem nagyon volt energiám. Remélhetőleg a hétvégére már jobban leszek és akkor vissza is vetem magam a Vampire: The Masquerade - Bloodlines világába. Kora ellenére kifejezetten tetszik ez a játék, bár tény, hogy inkább a történet és a hangulat viszi el számomra a hátán.

Kivi - Az Epic Games Store aktuális akciójának köszönhetően begyűjtöttem a Hadest, amellyel már egy ideje szemeztem, de az Early Access felirat miatt nem mertem kockáztatni. 10 euróval olcsóbban viszont már biztosan megérte - a téma és a játékstílus eddig is vonzó volt, hétvégén pedig kiderítem, milyen élményt nyújt a Supergiant Games legújabb alkotása.

Kaci - A hétvégén egy nagyon kedves barátom esküvőjére utazom vidékre, úgyhogy játékra egyáltalán nem lesz időm. Ilyenkor elgondolkozom azon, hogy milyen jó lenne egy Nintendo Switch, és lehetne nyomni az asztalon a Mario Kartot, amíg várunk a töltött káposztára. De ehelyett inkább arról beszélgetünk majd az asztalnál a többiekkel, mennyire rá vagyunk izgulva a World of Warcraft Classicra. 

Csirke - Persze, hogy pont a szabadságom előtt leszek beteg. A hétvégén nem igazán van időm játékra, mert minden aktuális feladat végére pontot akarok tenni, mielőtt a Balaton felé veszem az irányt. A fülem azonban napok óta piszkosul fáj. Lehet, hogy fülgyulladás?

Hunter - Egy kicsit beleástam magam a Dungeons & Dragons világába az elmúlt hetekben, és csütörtökön az első dungeon masterkedésemet is letudtam. A hétvégén a következő parti elleni merényletemre fogok felkészülni, aztán ha azon túl vagyok, akkor vagy a Pillars of Eternity első részének vagy a Divinitynek fogok nekiugrani.

Blade - A Souls-like és Metroidvania stílusú játékok szerelmeseként mintha csak nekem találták volna ki a Dead Cells nevű gyöngyszemet, ami fura mód több próbálkozás után sem tudott igazán berántani. Jelentem, az elmúlt hetekben bekattant valami, és teljesen beleszerettem ebbe a kis rogue-lite gyöngyszembe. Szükség is lesz rá, mivel próbálom magam valamivel lehozni a Football Manager nevű szerről, ami addiktívabb szórakozás, mint az ugyanerről híres Civilization-széria.

Chavalier - Fényt viszek a sötétségbe, és igyekszem nem rálépni egyetlen patkányfarokra sem az A Plague Tale: Innocence végigjátszása során. Bár még odébb van a befejezés, egyelőre kimondottan kedvezőek a benyomásaim.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)