Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Kitaláljátok, hogy az elmúlt hetek megjelenései közül melyik áll közelebb a szívünkhöz? A megfejtéshez tessék szépen kattintani és továbbolvasni.

Hirdetés

Rögvest átadjuk nektek is a szót, ám előbb feltétlenül ki kell írnunk magunkból a frissen szerzett élményeket, különben életünk végéig járhatunk kezeltetni újonnan kialakult fóbiáinkat. Zombik, patkányok, túladagolt rózsaszín... lehet választani.

Hirdetés

HP - Vendégséget várok, tehát partijátékokkal ütjük majd el az időt, de az én kis casual szívemnek ez mindig kedves, szóval Mario Party és PlayLink játékok ütik ki az agyamat, de azért ha lesz időm, még teszek egy próbát a Rage 2-vel, egyelőre nem tudom megszeretni sehogy sem.

RG - Ha nehezen is, de 7-8 nappal egy költözés után ma talán végre összerakom a PC-met, és kipróbálom a rajta pihenő, és eddig egyszer el sem indított Rage 2-t, aztán ha már elég volt, akkor hónom alá kapom a fiam, és nekiugrunk megint a Sonic Racingnek, mert szerda este 10 perc után úgy felidegeltem magam vele (mármint a játékkal, és nem a gyerekkel), hogy hirtelen felindulásból Rocket League-re, és sörre váltottunk (utóbbira csak én, Kristóf nem). 

Paca - Egyfelől hajt a vágy, hogy ezt-azt kipipálgassak még a Rage 2-ben, de tíz perc után elmegy tőle a kedvem, úgyhogy nekiállok az A Plague Tale: Innocence-nek, mert nagyon jókat hallok róla mindenfelől. 

Gucs - Túl sok megkezdett játék vár arra, hogy időt szakítsak rá, úgyhogy hirtelen nem is tudom, melyiket fogom majd elővenni. Viszont több, mint valószínű, hogy visszanézek gyakorolni egy kicsit a Rainbow Six: Siege-be, mert hamarosan jönnek az új operátorok, akik bizony elég komoly arcoknak tűnnek.

Csirke - Ideje lenne végre befejezni a Days Gone-t. Nagy lendülettel ugrottam neki a megjelenés környékén, de aztán elszólított a kötelesség (más játékokat kellett tesztelnem). Most viszont az a terv, hogy kifárasztom a kislányomat a gyereknapi programokon, és amíg szundikál, apa újra motorra pattan. 

Szada - Kicsit sikerült belekóstolni A Plague Tale: Innocence-be és hihetetlenül elkapott a hangulat, így most várok egy leárazásra és már zsákolom is be, mert ezt egyszerűen muszáj végigjátszanom otthon, nyugodt körülmények között, a magam kis tempójában. 

Blade - Amellett, hogy az évente kötelező Mass Effect-trilógia ismétlésemet élvezem, frissen beszereztem az Enter the Gungeon nevű kis rogue-lite csodát, amit már 5. éve csiszolnak a fejlesztők, a hetekben pedig megérkezett az utolsó nagy frissítés is. Kegyetlenül nehéz, bájos, teli szóviccekkel és természetesen bitang sok fegyverrel! Aki csípi a műfajt, annak a Dodge Roll játéka kötelező vétel.

Kivi - A tanulás mellett néhány meccs Mortal Kombat 11 és pár kör Hades fér csak bele az időbe, de ezek tökéletesek egy kis levezetésre.

Kaci - A World of Warcraft Classic béta indulása óta még annyi kedvem sincs más játékokkal játszani, mint előtte. Teljesen rá vagyok kattanva a dologra, párhuzamosan nézem a kedvenc streamereimet, akik már most fantasztikus dolgokat csinálnak. Nagyon szeretnék bejutni, ugyanakkor egy kicsit félek is, hogy le kell-e mondanom az összes nyaralást miatta, ha beszippant.

Chava - Még mindig nem tértem magamhoz az A Plague Tale: Innocence után, ezért ha nem is épp ugyanilyen élményt, de hasonlóan nyomasztó hangulatot árasztó játékot választottam kikapcsolódásnak. Tökéletlensége dacára kellemes emlékeket őrzök az első részéről, ezért nem is lehetett kérdés, hogy amint alkalom kínálkozik, rávetem magam a Layers of Fear 2-re is. Ijedős és tengeribetegségre hajlamos játékosok csak saját felelősségre váltsanak jegyet a hajóra.

 

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)