Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A szombatunk a PlayIT közönségéé, de vasárnap újra a lovak közé csapunk.

Hirdetés

Bizonyára senkinek sem okozunk meglepetést azzal, hogy szombaton nyitástól zárásig kint leszünk a PlayIT-en, ahol örömmel elbeszélgetünk bárkivel videojátékokról, vagy az élet ügyes-bajos dolgairól is akár. Ha csak egy pacsira is, de szeretettel várunk mindenkit a GameStar standjánál.

Hirdetés

mazur - Az a baj, hogy mióta befejeztem, az A Plague Tale óta csak téblábolok céltalanul. Persze egy rakás játék vár félbehagyva, talán az Ape Out lesz a szerencsés, amit végre befejezek - őrült jó egyébként, csak hát na, nem Plague Tale...

Paca - A PlayIT hajrájában örültem, hogy alvásra jutott időm, úgyhogy most, még az E3 előtt lazításképpen leadom a maradék printes cikkeimet. Elmerülök a Red Dead Online-ban és a Blood & Truthban.

Hunter - Megyek 1-2 LoL meccset, felnézek WoW-ra, de igazából mostanában csak a D&D-zés megy a két kis csapatommal. Még van nagyjából 2 könyv, amit ki kellene végeznem ahhoz, hogy kompetens dungeon masternek hívhassam magam, úgyhogy jelenleg azokon igyekszem átrágni magam.

Szada - Elkészült a Pillars of Eternity magyarítása, így kedvet kaptam hozzá, hogy ismét belevessem magam a játék világába. Már amikor éppen nem a PlayIT alatt segítek görgetni a GSO kerekét.

Kivi - Az ESL One Birmingham Dota 2 mérkőzéseit fogom figyelemmel követni, de mellette azért én is játszani fogok néhány meccset, amíg a profik szüneteket tartanak.

Csirke - Összecsúsztak a dolgok: itt a budapesti PlayIT, közben pedig vészesen közeledik az idei E3 és az aktuális lapzárta is. Próbálok ügyesen lavírozni az elvégzendő feladatok között, közben pedig belenézek a Code Vein zárt bétájába.

HP - PlayIT-en műsorvezetéssel ütöm el az időt, sok érdekes kérdésről szó esik a szülőknek szóló színpadon, de persze ha tudnák, hogy közben a szünetekben American Fugitive-vel szórakoztatom magam Switchen, biztos nem lennének szélesek a mosolyok. Klasszikus GTA feelinget remélek, remélem megkapom.

Chava - Annyira élveztem az A Plague Tale: Innocence-szel töltött időt, és oly türelmetlenül várom a folytatást, hogy jobb híján valószínűleg benevezek egy második végigjátszásra, de csak szigorúan a PlayIT, és cikkeim leadása után. Patkány örökbefogadását viszont továbbra sem tervezem, maradok a kedves és barátságos nyusziknál.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)