Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ha valamikor játéktúladagolásban lehet részünk, akkor a szombattól kezdődő EA Play/E3 kombó a legjobb alkalom erre.

Hirdetés

Sanszos, hogy maguk alá temetnek majd a bejelentések, amint még magasabb fokozatra hág a kiadók marketinggépezetének már most is szédítő fordulatszáma az E3 2019 keretében. De nem panaszkodunk, hiszen erre vártunk egész évben, és ha már a munka a játék, akkor természetesen ennek gyakorlására is szakítunk némi időt.

Hirdetés

HP - Nincs jobb, mint egy kis kanapé-coop a feleségemmel, és ha már Diablón edződött a házasságunk, akkor egy kis Warhammer: Chaosbane sem árthat neki. Nyilván nem az a színvonal, de nincsenek magas elvárások, csak kellemes hétvégi hentelés, aztán úgyis bekopogtat a hardcore E3 taposás, és a gép előtt roskadozunk mindahányan. 

Paca - A hétvégén nincs játék, mert E3 van, és nekünk az a legfontosabb, hogy ti, drága olvasók, jól tájékozottak legyetek. Remélem, hogy mire ezt olvassátok, már sikerrel leadtam a maradék printes cikkemet, például egy tesztet az Everybody's Golf VR-ról. 

Hunter - Ennek a hétvégének a nagy része is D&D felkészüléssel és dungeon masterkedéssel fog elmenni, de ha kidugom a fejem a Forgotten Realms térképei közül, akkor az csak azért lesz, hogy nyomuljak pár órát a Persona Q2-vel.

Csirke - A hétvége és az utána következő pár nap az E3 bűvkörében telik majd, szóval játékra elég kevés időm marad, leginkább azon fogok dolgozni, hogy a GSO-n, a YouTube csatornánkon és a következő GameStar magazinban is első között értesüljetek majd az expo híreiről. Persze közben azért a Warhammer: Chaosbane-t is le kellene tesztelni.

Tonight - Ezen a hétvégén természetesen a világ többi részéhez hasonlóan én is E3 lázban fogok élni és a The Last of Us Part II megjelenési dátumáért fogok könyörögni, de amikor épp nem imádkozom, akkor valószínűleg bepótlom a Chernobylt és talán felelevenítem az első Modern Warfare-t, ha már így felhype-olt a legújabb trailer.

Kivi - Belevetem magam Justin Roiland legújabb elborult kalandjaiba, és nekiesek a Trover Saves the Universe-nek. Bírom a Rick & Morty humorát, kíváncsi vagyok, hogy más formátumban is működik-e Roiland stílusa.

Szada - A hétvége az E3 jegyében telik majd, de amikor éppen nem a GameStar Online hírkerekét pörgetem, akkor visszatérek a Pillars of Eternity-hez, amelyhez nemrég készült el a magyarítás és még mindig nem töltöttem annyi időt a játék világában, mint szerettem volna.

Chava - Nagyjából egy hónapos csúszást követően megjelent a Pathfinder: Kingmaker utolsó kiegészítője, és a Beneath the Stolen Landsszel párhuzamosan a temérdek frissítést és javítást összefésülő Enhanced Edition, tehát keresve se találnék jobb gyógyírt a Baldur's Gate 3 bejelentése óta tapasztalt heves szívdobogásra. Ugyanakkor félő, hogy két lépést sem tudok majd megtenni benne, amíg az E3-mal és költözéssel súlyosbított lapzárta végére nem érek.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)