Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Még javában zajlik a szezon, de elképzelhető, hogy mi már most világbajnokot avatunk. A további programjavaslatokért tessék kattintani.

Hirdetés

Egy kicsit mindannyian visszaülnénk az iskolapadba, ha az azzal jár, hogy a nyári hónapokat láblógatással tölthetjük. Ám azok az idők elmúltak, többnyire csak hétvégékkel gazdálkodunk, ám igyekszünk az időt produktívan kihasználni. Például úgy, hogy lógatjuk a lábunkat, vagy hülyeségeket irkálunk.

Hirdetés

Gucs - Jó eséllyel a Mordhauban fogom ütlegelni a lovagnak vagy épp jobbágynak öltözött játékosokat, de ha nem, akkor szerintem beugrok a Rainbow Six: Siege-be néhány kör erejéig. Közben persze nem ártana folytatni a konzolon megkezdett játékokat is, úgyhogy bőven van választék a hétvégére.

Paca - Nagyon belekezdenék már az A Plague Tale: Innocence-be, viszont a szabadságom egybe esik a print leadással, ezért tesztekkel is haladnom kell. F1 2019 van terítéken.

Kivi - Hétvégén PC és konzolok nélkül leszek, de azért mobilon pörögni fog a Dota Underlords. Jobban tetszik, mint a sima mobilos Auto Chess, de ebben nagy szerepet játszik az is, hogy a Dota 2-ből jól ismert karakterek szerepelnek ebben a játékban is.

Kaci - Néhány napja az egyik kedvenc streamerem elkezdte tolni a Hell Let Loose-t, úgyhogy a hétvégén én is rárepülök. A srácok sosem látott realizmust ígérnek, nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy Early Access játék tényleg tudja-e hozni ezt a szintet.

Chava - Még nem sikerült eldöntenem, hogy a Pathfinder: Kingmaker - The Stolen Lands, vagy inkább a BattleTech: Urban Warfare kiegészítőnek essek neki a következő napokban. Addig is előkészítem a horgászfelszerelést, mert nem érdekel, hogy mekkora esővel riogatnak, holnap kifogom a legnagyobb halat a Dunából.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)