Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ha bárki kérdezi, őrületes tempóban daráljuk a cikkeket, hogy mindennel elkészüljünk a GameStar print leadási határidőre. A nem hivatalos programunk ennél azért egy fokkal pihentetőbb.

Hirdetés

Erősen felülreprezentáltak a szuperhősök a mostani hétvégi játékajánlóban, de az alternatív történelem, a vadnyugat, és a távoli jövő is ugyanolyan izgalmas desztinációnak tűnik, mint egy dél-amerikai dzsungel, vagy egy rejtélyekkel teli vitorlás fedélzete. Persze amikor a lapleadás utolsó hétvégéje van (és az bizony most van), akkor minden sokkal izgalmasabbnak tűnik az írásnál. 

Hirdetés

Paca - Rettegek az augusztustól, mert már most látom, mennyi melónk lesz, de próbálom a Wolfenstein: Youngblooddal elfojtani a félelmeimet.

Gucs - Lassan, de biztosan haladok a megkezdett játékaimmal, habár lehet, hogy nem volt túl szerencsés ötlet egyszerre nekivágni több open world címnek is. Szóval még kérdéses, mi fog pörögni hétvégén, de valószínűleg az Assassin's Creed Odyssey vagy a Shadow of the Tomb Raider. Persze az is előfordulhat, hogy egyikre se lesz időm.

Szada - A Red Dead Redemption 2 világában lazulgatok, átadom magam teljesen a vadnyugati virtusnak és lassú tempóban fedezem fel a térképet. Vajszívű cowboyként mindenkin segítek, örömmel fizetek egy pofa sört a pajtásoknak és kihúzom a bajból a hölgyeket, de akkor sem esem kétségbe, ha elő kell kapni a hatlövetűt. Zajlik a pixelélet, na. 

HP - A Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order pörög, bár a tesztet Csirke írja éppen nektek gőzerővel, így nekem marad a gondtalan játékélmény. Éppen szívat amúgy a Marvel univerzum, de a They Are Billions után ez szanatórium, casual majális. Szóval pihenek, ha úgy tetszik.

Csirke - Pár marcona boss még arra vár, hogy elkenjem a száját a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Orderben, szóval őket fogom szeretgetni a hétvégén.

mazur - Újra nekiesek a Return of Obra Dinnek (elölről, mert időközben már fogalmam sincs, hogy vajon ki milyen rút halált halhatott). Talán most több szerencsével járok - a legénységnél biztosan.

Flatline - Szerencsére Chava meglepett egy AoW: Planetfallal, szóval épp az Amazon fajt próbálom minél mélyebben megismerni, hogy aztán szétkaphassak vele mindenki online.

Chava - Teljesen beleszerelmesedtem az Amazon vadonatúj sorozatába; ahol más szuperhősös sztorik meghúzzák a határt, ott kezdődik a tökös és bevállalós The Boys. Csak annyit mondok: delfin.

Blade - Az elmúlt évek során többször is nekiveselkedtem a Deus Ex: Human Revolutionnek, de valahogy sosem tudott hosszabb távon beszippantani. Most mégis úgy alakult, hogy újból elővettem a cyberpunk sci-fit, és hogy őszinte legyek, nem is tudom mikor vesztem el utoljára ennyire egy szerepjáték világában. Ha eltekintünk az avíttas karaktermodellektől, döbbenetes, hogy milyen jól tartja magát ez a klasszikus.

Hunter - Terveim között leginkább csak DnD-zés van. A hétvégén végre elkezdhetem játszani a halfling Bardomat, úgyhogy most komoly kutatásban vagyok. Olyan dalokat keresek, amikkel inspirálhatom a csapattársaimat, anélkül, hogy tartós halláskárosodást okoznék nekik. Nem lesz egyszerű, de én hiszek abban, hogy meg tudom oldani!

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)