Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ha már verítékeznünk kell, akkor izzadjon a vas is! Azaz válogatott játékokkal próbáljuk túlélni a hőséget. Kösz, nyár.

Hirdetés

Még van pár hetünk, mielőtt maga alá temetne az őszi játékdömping, tehát vagy most pótoljuk be mindazt, amire eddig nem volt idő, vagy majd jövőre nekifutunk ismét az immár sokkal hosszabb listának. Ne kerteljünk, mind tudjuk, hogy melyik forgatókönyv válik majd valóra. Addig is jó játékot mindenkinek!

Hirdetés

Csirke - Többször megfogadtam már, hogy nagy lendülettel nekiesek, és végre befejezem az A Plague Tale: Innocence-t. Már csak pár fejezet van hátra, úgyhogy remélem ezúttal tényleg összejön a dolog.

Paca - Úgy vezetek a Grand Theft Auto Online-ban, hogy betartom a közlekedési szabályokat, aztán ha megunom, darálom az 1-2 fős küldetéseket, amik kimaradtak az elmúlt években. Túl csóró vagyok mindenhez, se nightclubom, se cégem nem lehet, úgyhogy fel kell tornázni az egyenleget.  

Szada - Lesz a hétvégén nálunk egy kis vendég, akinek csuda programokat találtam ki, de ezek között találunk majd időt a közös PS4-ezésre is, a Frantics valószínűleg megint elő fog kerülni.

Blade - Régóta vártam, hogy a Vermintide 2-re jöjjön egy masszívabb akció, ami végre meg is történt, így elkezdhetek ismerkedni a brutálisan nagy Warhammer-univerzum egy kis szegletével. Hosszútávra tervezek a játékkal, az első benyomások pedig meggyőzőek.

HP - Továbbra is a Marvel Ultimate Alliance 3 rabja vagyok, alaposan megizzaszt a rohadék, de muszáj rendet tennem az univerzumban pompás hősállományommal. Emellett a Big Crown: Showdown pihenteti az agyamat online futamokkal, amiket valamiért sokkal jobban élvezek, mint az indokolt lenne. 

Kivi - A Madden NFL 20 fog pörögni teljes gőzerővel. Eléggé ráhangolódtam a játékra, és egyelőre még az Ultimate Team módot is jobban élvezem, mint az utóbbi években.

Chava - Mivel a számomra izgalmasabb címek a hónap utolsó pár napján fognak csak beesni, itt a lehetőség, hogy újrajátsszam a Gears of War 4 kampányát, hogy ne erősen megkopott emlékekkel lássak majd neki a folytatásnak.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)