Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Tűzijátékra és izgalmas bejelentésekre várva gyűrjük aktuális kedvenceinket.

Hirdetés

Véletlenül pont a nemzeti ünnepünkkel egyszerre kezdődik idén a gamescom, és mivel a naptár is a kedvünkben akart járni, minden feltétel adott, hogy kellemesen záruljon a négynapos hétvége. De a miniszabi vége csak az izgalmak kezdete, hiszen még napokig minden a kölni rendezvényről, és az ott látottakról fog szólni.

Hirdetés

Szada - Éppen a Pagan Online pörög, hogy tudjak miről írni a következő magazinba, emellett igyekszem a teendők mellett annyit pihenni, amennyit lehet, mert hétfőtől már beüt a Gamescom és nem lesz egy darabig megállás. 

HP - Csirke még szabadságról szédeleg vissza, de Chava és Paca már lassan indul a gamescomra, gyakorlatilag a GSO hírei töltik ki életünket mostanság. Érdemes tehát nektek is követni az oldalt minden lehetséges módon, mert elég izgalmas napok várnak ránk, ami főleg az új címek utáni sóvárgással telik majd, de azért igyekszem egy kicsit visszaszédülni a Youngblood világába, Pacával coopban zseniális, ha éppen nem robban szét tőle az Xboxom hűtése. Azt hiszem itt az ideje szervizbe vinni a drágámat.

Paca - Készülök a gamescomra, ami megint két és fél napnyi szüntelen rohanás lesz. Kipróbálunk játékokat, megkérdezünk dolgokról fejlesztőket, meghallgatunk nagy ígéreteket, és ha úgy alakul, szerzünk egy-két Cyberpunk 2077-es dzsekit, meg elmondjuk ismét, milyen volt a gameplay. Persze ahogy időm engedi, HP-val vígan ugrándozva daráljuk a nácikat Párizsban.

Kivi - Ezen a hétvégén is a Madden NFL 20-at nyüstölöm, illetve mellette nézem a Dota 2 világbajnoksága, vagyis a The International 2019 mérkőzéseit.

Flatline - Én teljesen ráfüggtem a Distrustra, teljesen érthetetlen számomra, hogy maradt ki ez a This War of Mine-féle gyöngyszem oly sokáig nálam. Már kivégezve többször, de az összes achit/trophyt szeretném, így még van némi tennivaló.

Gucs - Már korábban ki akartam próbálni a Mutant Year Zero: Road to Edent, úgyhogy most pont kapóra jött, hogy ingyenesen beszerezhető az Epic Games Store-on. Az XCOM-hoz hasonló, körökre osztott harc és a csapatmenedzselés remek, illetve elég hangulatos is a kaland, szóval nagy valószínűséggel ezzel fogok játszani a hétvégén.

mazur - Két nagyszerű harcostárs oldalán kipróbáltam végre a The Blackout Clubot, és állati jól szórakoztunk vele. Egészen egyedi ötletek, para, rengeteg taktikai lehetőség - ha van néhány remek cimborád, bejött a Stranger Things hangulata, és érdekel egy nem mindennapi kooperativ akció-kaland, akkor adj neki egy esélyt, remek hétvégi program lehet.

Chava - Stranger Things maratont tartunk, mert még nem látta a családból mindenki. Közben átrágom magam a képregényen, és belekezdek a könyvbe is. Aztán ha még bírom szuflával, és nem állok tótágast, akkor talán teszek egy próbát a legutóbbi játékkal is.

Szabi - A nyári rohanás alatt észre sem vettem, hogy érkezett egy adag új tartalom a kedvenc indie lövöldémhez, a co-opban nagyon szórakoztató Risk of Rain 2-höz, szóval erre mindenképp ránézünk a komákkal. Emellett a folyamatosan érkező hírek a The Witcher sorozatról visszacsábítottak a játékhoz, úgyhogy ismét a Wild Hunt nyomába eredtem, immáron Deathmarch fokozaton. Jó móka lesz.

Ti mivel játszotok a hosszú hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)