Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Mi mással kapcsolódnánk ki egy játékokkal töltött munkahét után, mint még több játékkal?

Hirdetés

Véget ért a gamescom 2019, csapatunk élményekkel gazdagon, de teljesen lemerült elemekkel tért haza, szóval ez a két nap tökéletesen alkalmas arra, hogy feldolgozzuk a helyszínen tapasztaltakat. Természetesen játékra is fordítunk időt, tegyetek így ti is.

Hirdetés

Paca - Belekezdek a Remnant: From the Ashesbe, egyelőre jókat hallottam róla, meglátjuk, mi igaz ezekből. 

Csirke - Értetlenül állok a jelenség előtt, de letöltöttem a Gears POP!-ot, és egymás után játszom a meccseket. Egyszerű az egész mint egy bot, de valahogy mindig elcsábít egy újabb mérkőzés, a hétvégén is tuti lepörög majd pár. 

Szabi - Vártam volna valami bejelentést a a Piranha Bytestól a gamescom alatt, ha már többször is feltűntek a THQ Nordic streamjében, de sajnos főként németül zajló bájcsevejeknek lehettem tanúja. Csalódottságomban gyorsan megvettem a Risen első részét, mivel az nekem anno kimaradt. Megnézzük felér-e az első két Gothic szintjére.

Kivi - A Dota 2 The International mérkőzéseit nézem, és várom, hogy mielőbb ki lehessen próbálni az újonnan bejelentett hőst, Snapfire-t. Emellett pedig beszereztem a Titanfall 2-t, ami valamiért az első rész és rengeteg Apex Legends meccs ellenére eddig kimaradt. Ha a multiplayert annyira nem is fogom pörgetni, a kampánynak feltétlenül nekiesek a hétvégén.

Chava - Nagyon vártam már, hogy megérkezzen a Life is Strange 2 negyedik epizódja, mert minden morgásom dacára érdekel, hogy hova futtatják ki a történetet. Még akkor is, ha netán irdatlan csalódás lesz a vége...

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)