Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A PlayIT hétvégéjén is próbálunk bepréselni némi játékot a munka mellé.

Hirdetés

A szerkesztőség fele kint görgeti ma a munka fogaskerekeit a PlayIT Show-n, a többiek pedig arról gondoskodnak, hogy most se maradjatok friss hírek nélkül itt, a GSO-n. Közben persze azért csak megoldjuk azt is, hogy jusson egy kis idő kedvenc videojátékainkra. 

Hirdetés

Paca - A PlayIT előkészületei miatt a héten semmi időm nem jutott játékra, de a hétvégén  magamba szippantom a Need for Speed: Heat utolsó néhány óráját, aztán visszatérek a Death Strandinghez. Meg lehet, hogy belenézek a Star Wars Jedi: Fallen Orderbe is. Annyi jó játék, olyan kevés idő!

Mazur - Tuti hogy hulla leszek szombaton a PlayIT után, de este csak azért is összeülünk egy kis Modern Warfare multira. Olyan hetem volt, hogy ha nem lövöldözhetek a Killhouse-ban, akkor lehet, hogy... na de ebbe inkább nem is gondolok bele. Erről jut eszembe, a PlayIT-en a Generali Szülőmegőrző Színpadon HP-vel vezetünk majd szakmai beszélgetéseket a játékok és az agresszió kapcsolatáról is, gyertek! :)

Szabi - A szombat nálam is a PlayIT bűvöletében telik majd, de tolom még kicsit a Kingdom under Fire II-t, amit megkaptam tesztelésre, és meglepően jobban élvezem, mint amennyire a sajtóutas hands-on után számítottam volna rá. Még mindig furcsa az RTS-RPG ötvözet, de mintha kezdenék ráérezni, ami nem hátrány az élvezeti faktor szempontjából.

Szada - Míg a többiek a PlayIT-en serénykednek, én a GSO szekerét tolom itthon, emellett pedig mindenképpen szakítok időt a Jumanji: The Video Game-re, elvégre a teszt nem írja meg magát a következő magazinba. Eddig finoman szólva sem vagyok elájulva tőle, The Rock ide vagy oda. 

Blade - Én is kiveszem a részem a PlayIT alatti hírezésből, a megmaradt időmet pedig igyekszem a Planet Zoo tesztelésének szentelni. Hiába raktam már nem kevés óraszámot a játékba, annyira komplex programról van szó, hogy még mindig bőven csak az ismerkedési fázis elején vagyunk. 

Kivi - Pár napja újabb frissítés érkezett a Call of Duty: Modern Warfare-hez, ami főleg a multiplayer javítja és a Special Opsot bővíti. A héten nem igazán volt időm játszani, ezt igyekszem pótolni most szombat-vasárnap.

Csirke - Akad még pár gondosan elrejtett titok a Star Wars Jedi: Fallen Order planétáin, úgyhogy ezeket fogom felkutatni. Nem tűrhetem, hogy ne legyen az összes bolygó feltárása 100%-os.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)