Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nyárbúcsúztató GameStar módra, azaz játékok lemezeivel legyezzük magunkat a kánikulában.

Hirdetés

A hőség megy, helyette végre jönnek a régóta várt izgalmas címek. Csak aztán bírjuk idővel, szuflával és internetkapcsolattal!

Hirdetés

Szada - A hétvégén nyaralni fogok, így mindenképpen pihenéssel fogom tölteni az időt, mindazonáltal mivel egy kedves kollégám ajánlotta, letöltöttem a Gears POP!-ot a mobilomra és valószínűleg két hassüttetés között ezt pörgetem majd egy hideg ital mellett.

Gucs - Sok megkezdett játékot kéne folytatnom, de fogalmam sincs, mire lesz időm a hétvégén. Szóval a legbiztosabb az, ha azt mondom, hogy valószínűleg a Rainbow Six: Siege fog pörögni, ha gép elé kerülök.

Paca - Nagyon hívogat már a Remnant: From the Ashes, de előbb a printes elmaradásaimat kell pótolnom jól van CSINÁLOM MÁR, CHAVA, CSINÁLOM az isten szerelmére, hogy nincs egy perc nyugta se az embernek... 

Hunter - Szinteződés van a World of Warcraft Classicban. Egyelőre a hunteremet húzom, mivel az változott talán a legtöbbet, és annak a vanilla verzióját élveztem a legjobban, de lehet, hogy később váltok egy mage-re vagy priestre. Még puhatolózok, de kicsit felszabadító megint a nulláról indulni egy játékban, amit 15 éve nyúzok. Maga a vanilla játékmenet, és az azzal járó szenvedések nem hiányoztak (már most marhára elegem van a gyaloglásból), de azt élvezem, hogy gyakorlatilag kaptam egy "másik WoW-ot", amiben elölről kell kezdenem mindent.

Kivi - Megpróbálok legalább egyszer a Man of Medan történetének végére érni, aztán ha valamit nagyon benéztem, akkor nekiesek újból. Ha pedig marad időm, akkor folytatom a questek teljesítését a World of Warcraft Classicban egy tapasztalt WoW-veterán barátom társaságában.

Csirke - Már nagyon a Man of Medan vége felé járok, és ezidáig egyetlen karakterem sem veszítette életét, úgyhogy most már nagyon izgulok, hogy a kis csapat kihúzza-e a fináléig.

Szabi - A Decay of Logos számomra teljesen a radar alatt érkezett, amikor pedig először felfigyeltem rá már alig egy hét a volt hátra a megjelenéséig. Az utolsó előzetes mesés, mégis valahogy vészjóslóan sötét hangulata nagyon magával ragadott. Kicsit olyannak tűnik, mintha a Breath of the Wild találkozott volna a Fable szériával, ennél pedig nekem nem kell több, hogy érdekeljen egy játék szóval valószínűleg fejest ugrok a kalandba.

Chava - Hála a szolgáltatómnak, reggeltől olyan az internet, akár a népmesében: hol volt, hol nem volt. Értelmetlen bosszankodás helyett igyekszem haladni a printes cikkeimmel, és ha végre helyreáll a rend, akkor folytatom a Control végigjátszását. Előzetesen kicsit tartottam tőle, de kellemesen csalódtam, eddig kimondottan élvezem.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)