Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Lapzárta után még édesebb a pihenés, jól tudja ezt a GameStar csapata.

Hirdetés

Túl vagyunk végre a lapzártán, ami hatalmas megkönnyebbülést jelent mindig a csapat életében. Most az aktuális GameStarral párhuzamosan a V4 Future Sports Festival kapcsán is dolgoztunk a héten egy kiadványon, úgyhogy a kétszeres melót kell kipihennie a brigádnak. Szerencsére akadnak is bőven játékok, amik közül válogathatunk.

Hirdetés

Paca - Mivel valamilyen fura módon megint a Call of Duty: Modern Warfare számomra az év egyik legjobban várt játéka, elmerülök a nyílt bétában, fel se nézek, amíg véget nem ér.

Flatline - Hamu rám, de a Shadow of Tomb Raidert próbálom befejezni, miután két hét hazalátogatás után ötször láttam haverokat a God of Wart végigjátszani, és még kell Larának pár trophy. Közben meg Raid: Shadow Legends mobilon, ne is kérdezzétek, megyek elásom magam a kertben fejjel lefelé.

Hunter - Mivel csütörtökön tudtam meg, hogy a hétvégén három kampányban is D&D-zek, ebből kettőben DM-ként, ezért a hétvégém nagy része valószínűleg intenzív pánikolással fog eltelni, miközben attól rettegek majd, hogy nem készültem fel elég contenttel a partijaimnak. Megyek is vissza jegyzetelni.

Szabi - Belenéztem az Age of Wonders III-ba, ha már jár az augusztusi GameStarhoz, és meglepően sok sikerélményem van benne, pedig alapvetően a stratégiai játékokban nem szoktam brillírozni. A high elfek királyságában valami nagy turpisság van, aminek szeretnék a végére járni. Ha ez megvan, akkor lehet belekukkantok a többi kampányba is.

HP - Call of Duty: Modern Warfare béta pörög (ami szerencsére egyáltalán nem lehangoló, még a magamfajta kanapéra dobott krumplis zsáknak is van benne sikerélménye), és persze a Gears 5 kampányával is haladnom kell tovább, mert nagyon visz magával a hangulata. Elégedettség van minden fronton, köszi.

Szada - Sajnos sok a tennivaló hétvégén, így nem nagyon lesz időm játszani, viszont rákaptam a Netflixre, így a nap végén biztosan pótolni fogom majd a lemaradásaimat. Most éppen a Titans első évada pörög. 

Gucs - Továbbra is az Assassin's Creed Odyssey van terítéken, mert még mindig tartogat rejtélyeket és izgalmas kalandokat az ókori Görögország.

Kivi - Már csak néhány nap van vissza az Apex Legends Voidwalker eseményéből, addig pedig igyekszem néhány kihívást teljesíteni és jó pár "Armed and Dangerous" meccset lezavarni.

Csirke - Már csak egy pici van hátra a Gears 5-ből, ami számomra a generáció egyik legjobb xboxos játékává vált, úgyhogy hatalmas vigyorral a képemen ugrok neki az utolsó óráknak. Még az is lehet, hogy lenézek a mai esti launch partyra, ahol a mi Kacink lesz a műsorvezető. 

Chava - Nagyon vártam már, hogy elmerülhessek a GreedFall világában, s bár messze nem tökéletes, élvezettel keresem a gyógymódot, kötök barátságokat és szerzek ellenségeket.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)