Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A V4FSF hétvégéjén is jut ideje azért a szerkesztőségnek némi játékra.

Hirdetés

A GameStar csapatának nagy része ezen a hétvégén a V4 Future Sports Festivalon teljesít szolgálatot, de természetesen ez korántsem jelenti azt, hogy most csak nézni fogjuk a játékokat, és mi magunk nem ragadunk kontrollert vagy épp billentyűzetet és egeret. Cseppet sem meglepő, hogy a legtöbbeket az új CoD bétája szegezte a képernyők el.

Hirdetés

Paca - Elstartolt az Apple Arcade, 73 játék letöltését indítottam el,  de nyilván nem fér el ennyi 64 GB-on. Próbálom átrágni magam rajtuk, havi 1890 forintért ennyi prémium minőségű mobiljáték ajándék.

Szada - Mielőtt beindulna a nagy októberi dömping, még gyorsan letesztelem a Men of War Assault Squad 2 - Cold Wart, amelyet a Children of Morta követ majd, hogy olyan vágyott projektek érkezésére, mint a Disco Elysium, a John Wick Hex és a Planet Zoo már teljesen szabad legyek. 

HP - Szóval az a helyzet, hogy megint van Call of Duty: Modern Warfare béta, és nem bírok leszakadni róla. Nem vagyok jó FPS játékos, nem szoktam rajongani a multis élményekért, de ha az egész MW olyan jó lesz, mint amilyen a többjátékos béta hangulata, kezelhetősége, gyorsasága, flow élménye, akkor az év egyik legjobb meglepetése lesz. Én a Black Ops 4 után azt hittem, hogy már egy teljesen más közönségnek szól ez a széria, de most tele vagyok reménnyel. Még akkor is, ha néha hallom Paca sóhajait a mikrofonban, amikor 2v2-ben a saját véremen csúszkálok, miközben neki egyedül kell lehoznia a meccseket. 

Kivi - A Call of Duty: Modern Warfare bétázók táborát fogom erősíteni, jó szokásomhoz hűen PC-n. Az első PS4-es időszakból kimaradtam, de nem is bánom, mert FPS-ekkel egér+billentyűzet kombóval sokkal jobban bánok, mint kontrollerrel.

Tonight - Bár a klasszikus CRPG-k nem annyira az én világom, de nagyon érdekes a Tyranny története és koncepciója, ezért aztán úgy döntöttem, hogy teszek vele egy próbát. Emellett persze én is azok közé tartozom, akik valamiféle megmagyarázhatatlan reménysugarat éreznek a Modern Warfare kapcsán, így a most futó bétába is szeretnék belenézni egy kicsit.

Szabi - Nemrég érkezett egy csomó tartalom a Don't Starve Togetherbe, amiben már akad pár órám. Szeretnék most újra visszanézni egy pajtival, hogy bebarangoljam az új területeket, legyártsam az újonnan bekerült hajót, és kitanuljam a vízi közlekedés minden csínját-bínját ebben a nem túl barátságos világban.

 

RG - A minap telefonon felhívtam főszerkesztőnket, Chavát, mert volt egy szakmai jellegű kérdésem. Aztán a beszélgetés végén megkérdeztem, hogy mit szól a Blair Witchhez, és gálánsan megjegyezte, hogy akár írhatnék is róla a következő számban. Majd a következő mondatában kiderült, hogy valójában neki kellett volna, így szépen belesétáltam a csapdába. Szóval el is lett döntve, hogy a hétvégém visszafogott rettegéssel telik majd, de ha nagyon beparáznék, visszarángatom magam a valóságba a Nascar Heat 4-gyel, amitől viszont előre félek, ám nem szeretnék előítéletes lenni, adni kell neki egy esélyt. Ahogyan a korábbi részeknek is, feleslegesen. Ugyanakkor láttunk már csodát, mégpedig a WRC 8 képében, amit a Kylotonn végre úgy dobott piacra, hogy nem is lett rossz. Szegényeket úgyis eleget ekéztem, hiszen bármilyen ralis játék került a kezeim közé, véres kardként említettem meg őket. De hagyjuk a múltat, tekintsünk a jövőbe. Irány az erdő, és a boszorkányok! Vasárnap pedig a szegedi reptéren felfújható akadályokon keresztül vágva fogunk a fiammal és egy másik családdal 5 kilométert futni, hiszen Crazy 5K! Hajrá RG-család! 

Csirke - Fenyegetően tornyosul előttem a tesztelésre váró játékok sora, közben pedig egyre vaskosabb lesz azon címek listája, amelyeket kényszerből félbe kellett hagynom. Nem szeretném, hogy a Gears 5 is erre a sorsa jusson, úgyhogy terveim szerint a hétvégén ledarálóm a kampány utolsó pár fejezetét is. 

Chava - Mélyről indult a Spiders, és bár még mindig távolinak tűnik a csúcs, ezek a srácok valahogy szűkös erőforrásokkal is megoldják, hogy játékról játékra szintet lépjenek. Egyre jobban érzem magam Teer Fradee szigetén, már csak ritkán tikkel a szemem a takarékos megoldások láttán. Kíváncsi vagyok, mire lenne képes ez a csapat, ha egyszer végre nem kellene kényszerű kompromisszumokat kötnie.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)