Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Megint bétázgatunk, sportjátékok és kihagyott klasszikusok bűvöletében élünk, amíg a GSO ügyeletes szerkesztője dolgozik, mindenki más monitorba temeti az arcát. Nincs igazság.

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattátok, minden hétvégén születik egy cikk arról, hogy mivel is játszik a mélyen tisztelt GameStar kollektíva a békésebb napokon (bár a hétvégi ügyeletes szerkesztő ugyanúgy húzza az igát, de ebbe most ne menjünk bele, egy kis részvét jól esne, de semmi extra), és bár most valamiért nagyon nehéz volt kihúzni mindenkiből, hogy éppen mivel üti az időt, legalább pár hasznos válasz született a témában. Akad itt minden, lehet csemegézni, aztán persze rajtatok a sor, hogy tippeket adjatok egymásnak és nekünk!

Hirdetés

HP - Komolyan nem értem, hogy a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint hogy lesz majd jó játék, a béta alapján nem tudom megkedvelni sem a hangulatát, sem az irányítását (minden apróságot külön lehet állítgatni, de a drónnak invert look pl. nincsen, ami a Wildlandsben alap volt), egyelőre nagyon szkeptikus vagyok a végeredményt illetően.

ChavalierEgy régóta tervezett horgászkirándulást sikerült tető alá hozni, így péntektől vasárnapig kivonulok a civilizációból negyedmagammal. Jó társaság, behűtött üzemanyag, és maguktól horogra kéredzkedő halak... Valahogy így képzelem.

Paca - Breakpoint béta lesz a program, ha már az élet a Modern Warfare-t most egy hónapra elvette tőlünk.

Csirke - Ronda, bugos, mégis annyira szórakoztat a The Surge 2, mint hosszú ideje egyetlen játék sem. A hétvégén is végtagokat fogok szeletelni, és fémhulladékot gyűjtök óraszám. Jericho City még számtalan izgalmat és titkot tartogat, én pedig mindet fel akarom fedezni.

Szada - A hétvégén az Aggteleki Cseppkőbarlangot és környékét fogom felfedezni a családdal, így nem sok idő jut majd a játékra, de lehetséges, hogy egy-egy élményekben gazdag napot a Game Dev Tycoonnal fogok zárni, valahogy megjött hozzá a kedvem.

Szabi - Csak a nyáron sikerült végre megvennem magamnak a rég áhított PS4-et, ehhez pedig beszereztem minden fontosabb exkluzív címet. Jó párat már akkor kipörgettem közülük, viszont a Horizon: Zero Dawn ugyan itt állt a polcomon, de sejtettem, hogy bele fogok pakolni jó pár órát, amihez gyűjtögettem magamban az erőt. Most azonban elmerültem a világában és bizony beszippantott a hangulat, rettentő kíváncsi vagyok, hogy mit tartogat Aloynak ez gépek uralta világ, és hogy mi a kapcsolat közte és a masinák felemelkedése között.

Blade - Borzasztó régóta ki szerettem volna már próbálni a Far Cry őskori kalandját, a Primalt, egy kedves barátomnak köszönhetően pedig végre a Steam könyvtáramban landolt a játék. Természetesen a legnehezebb fokozaton, Survivor módban kezdtem bele a túlélésbe - ahogy azt illik. A szetting pedig tényleg szemkápráztató.

Kivi - A FIFA 20-at, azon belül pedig leginkább az új játékmódot, az utcai focis VOLTA módot fogom nyüstölni a hétvégén. Leginkább ez érdekelt a játék megjelenése előtt, remélem tényleg érdekes újításokkal rukkolt elő az EA.

Hunter - Betegen, haldoklás közben Switchen letolom még a DAEMON X MACHINA utolsó küldetéseit. Hogy mennyire élveztem, azt majd leírom a GS-be, de hatalmas, agyonszerelhető mechekkel lövöldözni önmagában is elég megnyugtató a tomboló szervezetemnek.

Tonight - Bár már hónapokkal ezelőtt eljutott hozzám a Detroit: Become Human a a PS Plus keretében, eddig még nem vetettem bele magam, viszont most pont tökéletes lesz arra, hogy feldobja ezt a kicsit szürkének ígérkező hétvégét.

Ti jöttök: mivel játszotok a napokban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)