Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Odakint csak nyirkos szürkeség vár az emberre, vagyis minden feltétel adott ahhoz, hogy játékkal kapcsolódjunk ki.

Hirdetés

Közeledvén a jövő heti lapzártához nem is nagyon maradt más választásunk, mint elvarrni a szálakat az utóbbi hetek játékaiban, hogy aztán megszülessenek azok a cikkek, amelyekkel egy időre jóllakatjuk a nyomdagépet.

Hirdetés

Paca - Sajnos csak rosszakat hallottam eddig a Breakpointról, pedig amikor Párizsban játszottam vele, eléggé tetszett. A hétvége nagy részében próbálok elég tapasztalatot szerezni egy saját véleményhez, aztán hatoldalas cikket fogalmazni a következő GS-be.

HP - Annyira, de annyira jó ez a Breakpoint, hogy most a Wildlandset tolom éppen, mert annak idején nem fejeztem be. Szóval ennyire jó ez a Breakpoint. 

Kivi - Eddig nagyon élvezem az Apex Legends harmadik szezonját, hétvégén is többnyire ezzel fogok játszani. Izgalmas felfedezni az új térképet, Crypto karaktere és az új fegyver is még változatosabbá tették a meccseket.

Szada - Megkaptam tesztelésre a Valiant Hearts és a Darkest Dungeon keverékének tűnő Warsaw-t, amelybe igyekszem belevetni magam, ahogy felszabadul némi időm ezen a zsúfolt hétvégén. 

Szabi - Még mindig a Horizon Zero Dawn világában próbálok a a gépek hatalomátvételét övező rejtélyek végére járni, emellett pedig a tesztelésre kapott Contra: Rouge Corpsban darálom le földet fenyegető förtelmeket.

Csirke - Benyaltam valami undorító vírust, úgyhogy elég szánalmas módon leginkább fetrengéssel töltöm a hétvégét, de azért a The Surge 2-t most már akkor is végig fogom játszani, ha belepusztulok.

Blade - A Life is Strange játékoskarrierem egyik legmeghatározóbb élménye volt, amit túlzás nélkül valószínűleg a sírig magammal viszek. Ezzel együtt az első évad előzményjátékával, a Before the Storm-mal még mindig nem tudtam próbát tenni, ám remélhetőleg a hétvégén ez megváltozik.

Chava - Lendületesen haladok a GreedFall fináléja felé, nem mértem stopperrel az időt, de 60 óra környékén járhatok. Kétségtelenül ez a Spiders eddigi legtartalmasabb játéka.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)