Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Madách Imre szavaival élve: "Elkészült a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen."

Hirdetés

Kivételesen nem kellett lepkehálóval összefogdosni a kollégákat, hogy megosszák veletek, mivel játszanak mostanság. Talán a lapzártát követő általános megkönnyebbülés az oka, mindenesetre a GameStar most már a nyomdában, mi pedig békésen szuszogva vetjük bele magunkat a játékok világába.

Hirdetés

HP - A Concrete Genie konkrétan zseni. Pont az a magával ragadó, agykikapcsoló mesevilág, amire most szükségem van.

Gucs - Folytatnom kéne a Shadow Warrior 2-t, ami legalább annyira vad, mint elődje, csak épp valamivel összetettebb, így nem kizárólag a vagdalkozáson és a lövöldözésen van a hangsúly benne. Valamint illene időt szakítani néhány meccsre a Rainbow Six: Siege-ben is, úgyhogy nagy valószínűséggel ezt a két játékot fogom nyüstölni a hétvégén.

Paca - Teljesen kiábrándultam a Ghost Recon Breakpointból, ürességet érzek. Gyorsan rá is megyek a Concrete Genie-re, az minden szempontból jobbnak tűnik. Igen, teljesen más, de kell valami könnyedebb, mielőtt elkötelezem magam a Borderlands 3 iránt. 

mazur - Teljesen kiábrándultam a Pacából, ürességet érzek, mert nem jött velem Borderlands 3-azni, pedig megígérte, hogy jön, és együtt toljuk majd. Úgyhogy nélküle vergődtem át a kampányon, kedvetlenül, tessék-lássék lövöldözve, leszegett fejjel láthatatlan kavicsokat rugdosva. De nem gyászolhat az ember örökké, úgyhogy azt gondoltam, a hétvégén visszanéznék a Remnant: From the Ashes-be, amit a Borderlands 3 miatt félbehagytam, elvégre Grath annyira dicsérte, és különben is: Paca megígérte, hogy jön, és együtt toljuk majd! 

Hunter - A hétvégére a WoW rugóm szintezését és végtelen Worlds nézést tervezek. Könyörgöm mindenhez, hogy az NA LCS csapatok idén ne égjenek le, mert lassan kezdek kifogyni a jóindulatból. 

Szada - Legyűrt egy nyavalya, meg kiderült, hogy a vérnyomásom is magas, szóval amikor éppen nem a papot hívom, hogy meggyónjam az életem és nem a végrendeletemet fogalmazom a 37.2-es láz után, akkor pörög a Warsaw, hogy minél előbb elkezdhessem a Disco Elysiumot. 

Szabi - Sokáig türtőztettem magam, eltereltem a figyelmem egyebekkel, de nem bírom visszatartani, a mélyen bennem szunnyadó sátáni lúd kitörni készül, hogy aztán közösen rettegést oltsunk egy kis falu lakóinak szívébe. Már a trailerek alapján tudtam, hogy az Untitled Goose Game az én játékom lesz, és rögtön a megjelenésekor lecsaptam rá (hál' istennek olcsón kijöttem, mert nem kell lúd boxokra költeni), most pedig eljött az idő, hogy az úszóhártyás lábaim előtt heverjen a világ és gágogásomtól legyen hangos a környék.

Kivi - Javában zajlik az MLB rájátszása, emiatt újból megjött a kedvem, hogy az MLB The Show 19-ben igazgassam a csapataimat és újraírjam az idei playoff eddigi mérkőzéseinek végkimenetelét.

Csirke - Egy különösen kemény lapzárta után végre jut egy kis időm a családra, egyébként pedig megpróbálom elővenni a korábban rútul félbehagyott Days Gone-t.

Chava - A konyhában töltöm az egész hétvégét, mert amikor épp nem Daredevilt nézünk, a Cooking Simulatorban sürgök és forgok, bizonyítandó, hogy én vagyok a legrátermettebb séf a vidéken.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)