Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Kihasználjuk a pihenésre fordítható napok minden pillanatát, friss címek bizonyíthatnak, de régebbiek is kapnak egy második esélyt.

Hirdetés

Két játékmegjelenési hullám között szusszanunk egyet, belekóstolunk ebbe-abba, és persze szokás szerint megosztjuk veletek, hogy épp mire sikerült rácsúsznunk. Hálásak lennénk, ha így tennétek ti is, és leírnátok kommentben, mivel játszotok éppen, mi az a cím, amit örömmel ajánlanátok most másoknak is.

Hirdetés

Gucs - Egy leárazás során lecsaptam a Resident Evil 2 remake-re, úgyhogy egyebek mellett ez van most terítéken. Sose rajongtam igazán a Capcom horrorsorozatáért, viszont a Resident Evil VII kifejezetten tetszett, és valamiért a felújított klasszikusnak is sikerült felkeltenie az érdeklődésemet, szóval meglátjuk, hogy boldogulok a mindenféle rondasággal teli Raccoon Cityben.

Paca - Október 25-éig még próbálok pár rövidebb játékot ledarálni (főleg az Apple Arcade kínálatából), mert utána már csak a Call of Duty: Modern Warfare-be pakolom az órákat. Igazából a The Outer Worlds is érdekel, de annak várnia kell. Szóval most csak Skate City, Patterned, Rayman Mini, Hexaflip pöröghet. 

Szabi - Kipörgettem a Horizon Zero Dawnt, és annyira magával ragadott az egész, hogy alig várom, hogy még egy kicsit visszatérhessek a The Frozen Wilds erejéig. Vannak itt még mindenféle gépezetek, akikre ráférne egy kiadós regulázás, úgyhogy meglátjuk mit tartogat a fagyott vadon.

HP - Magam is megdöbbentem a döntésen, de visszatérek kicsit a Battlefield 1 multis világába botladozni a lövészárokban. Nagyon várom már az új CoD-ot, addig is szükségem valami olyan többjátékos élményre, amiben sikerem is van, és szerencsére ez a játék remekül bánik a nem annyira ügyes játékosokkal is. Sajnos az utódjáról már nem mondható el ugyanez, valahogy képtelen voltam megszokni és megszeretni a Battlefield V újításait.

Szada - Mozizás, színház, családi ebéd és rokonlátogatás uralja majd a hétvégémet, így javarészt a barátaimmal és a Szabó-klánnal töltöm majd a szabadidőmet, de ha esetleg a gép elé kerülnék, akkor folytatni fogom a Warsaw tesztelését, hogy végre pontot tehessek rá a nagyobb falatnak ígérkező Disco Elysium előtt. 

Csirke - Hirtelen ötlettől vezérelve visszanéztem az Anthembe, de pár küldetés után azt éreztem, én bizony ezt még mindig mocskosul unom. Helyette inkább a Days Gone-t fogom most már tényleg befejezni. 

Kivi - Visszatérek az Apex Legends csatatereire, és a hagyományos meccsek mellett a halloweeni esemény, a Fight or Fright sem maradhat ki. Nagyon érdekes éjszakai pályaként viszontlátni a King's Canyont, és a játékmenet is kellőképpen izgalmas. 

Blade - A Crossroads Inn nevű indie cím tesztelésével fogom tölteni a hétvégém egy részét, amiben egy fantasy világ átlagos tavernájának a felvirágoztatása lesz a feladatom. Már az is önmagában izgalmas, hogy kivételesen nem a pultnak azon az oldalán vagyok, amit a Skyrimben, Dragon Age-ben vagy más klasszikusok világaiban megszokhattam már korábban.

Chava - Ideje farkasszemet néznem a Mérhetetlen Vénekkel, bár az esélyeimet illetően nincsenek illúzióim. A legjobb esetben is téboly, kínszenvedés és dicstelen elmúlás vár rám.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)