Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Szólít a kötelesség, megkaptuk a behívónkat, találkozunk a fronton.

Hirdetés

Nem is mertünk komolyabb programot szervezni a hétvégére, mert tudtuk, hogy a pénteki megjelenések tartanak majd igényt minden szabad percünkre, közülük is leginkább a Call of Duty: Modern Warfare. Természetesen nem hagyjuk magára az Obsidian remekbe szabott szerepjátékát sem.

Hirdetés

Paca - Megjelent a Call of Duty: Modern Warfare. Nem is mondok többet.

 

Csirke - Nyilván én is az új Call of Duty: Modern Warfare-re fogok rácsúszni a hétvégén. Rég emelte meg ennyire a pulzusomat egy CoD megjelenés, nagyon várom már, hogy végre nekiessek a kampánynak.

HP - Szeretnék egyéniség lenni, de nyilván Call of Duty: Modern Warfare lesz a buli, a béta óta vártam már. A kampány eddig elég meggyőző; bár elmarad a 2007-es nagy elődtől, de messze a legjobb CoD-feeling hosszú évek óta. De a multi pörög persze ezerrel, Paca mellet bukdácsolok a harcmezőn. Egyelőre nagyon élvezem az egészet, magam sem hittem volna, hogy ez a széria lelkes kiskamaszt csinál belőlem.

Kivi - Minimális szabadidőm lesz a hétvégén, de azt többnyire a Modern Warfare multiplayer meccseire szánom. A kampányba majd később vágok bele, ha végre le tudok ülni a gép elé kicsit hosszabb ideig.

Szabi - Az évnek megint azon szakasza van, amikor kiújult a Witcher-mániám. A sorozatra való várakozás hevében gyorsan végigolvasom (immár sokadjára) a könyveket, és már csak pár fejezet van hátra az utolsó kötetből. Ahogy ismerem magam ilyenkor annyira elkap a hév, hogy biztosan nekivetem majd magam a The Witcher III: Wild Huntnak, úgyhogy a digitális sztyeppék szörnyei már most reszkethetnek. 

Blade - Bármennyire sem szeretném, és igyekszem ellenállni, valószínűleg a Crusader Kings 2 fogja elvenni az időmet, ha gép elé ülök. Hatalmas húzás volt a Paradoxtól, hogy ingyenessé tették az alapjátékot, én pedig már a DLC-k egy részét is bezsákoltam. Működött a marketing, na.

Chava - Hazudnék, ha megpróbálnám elhitetni veletek, hogy hidegen hagy a Modern Warfare rebootja, épp ellenkezőleg. Csakhogy hamarabb érkezett hozzám a The Outer Worlds, ezért Price-éknak várniuk kell. Addig mindenképp, míg keresztül-kasul be nem járom a Halcyon-rendszert, és egyenként ki nem feszegetem a kolóniákat a gyűlölt igazgatótanács mohó markából.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)