Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Hála a bőséges játékkínálatnak, lesz mivel agyonütnünk az időnket a következő napokban.

Hirdetés

Nincs abban semmi meglepő, hogy az utóbbi évek legjobb CoD-ja továbbra is bűvöletében tartja a szerkesztőség egy részét. Akit csak a kampány érdekelt, kellemes élményekkel gazdagabban továbblépett, de a kompetitívebb kollégákkal simán összefuthattok a harctéren. Ha valamelyiküket puskavégre kapnátok, adjatok át egy üzenetet: Chava nagyon várja a printes cikkeket. Hálás köszi!

Hirdetés

Paca - Nagyon erős lett a Modern Warfare kampánya, de a testem innentől már a multié, amibe a megjelenés óta naponta beleszalad 2-3 óra, de a munka az munka, a teszt nem születik meg csak úgy magától. Hívogat a The Outer Worlds is már, de félek, csak a téli "szünetben" jut rá időm.

Hunter - A hétvégén itt lesz a kis családom nagy része, így azon kívül, hogy meglesem a Worlds 2019 elődöntőit, másra valószínűleg nem lesz túl sok időm. Na jó, azért megpróbálok majd valamelyik csendesebb sarokban még belecsempészni pár órát a Dragon Quest XI mentésembe.

Szabi - Még tavasszal - nagyjából 60 óra játék után - félbehagytam a Divinity: Original Sint, viszont most valahogy megjött a kedvem ahhoz, hogy befejezzem a sztorit. Szóval egy komával karöltve próbáljuk kitalálni, hogy fél évvel ezelőtt pontosan melyik skillre is akarhattunk még pontokat rakni, hogy egy ideálisan felépített csapattal vághassunk neki a végjátéknak. 

Blade - Az Xbox Game Passnak hála a Forza Horizon 4-ben fogok kocsikázni, ami bő egy évvel a megjelenés után is egy megdöbbentően hangulatos játék. Egyszerűen kellemes a léleknek elmerülni abban az élő-lélegző Angliában, amit a Microsoft megteremtetett. 

Kivi - Tovább nyüstölöm a CoD: Modern Warfare multiját, és végre belevetem magam a kampányba is. Halloween alkalmából pedig kicsit újból előveszem a Man of Medant.

HP - Még mindig a Call of Duty láz perzsel, most éppen a Realism módban próbálgatom magam, ez tetszik eddig a legjobban, persze a Zen Studios újabb flipperasztalait sem tudom parlagon hagyni, szóval a Williams Pinball Universal Monsters Packot nyüstölöm szabad óráimban. Na meg persze készül az Aréna rovat is, érkezett pár jó levél, a következő GameStar magazinban olvashatjátok majd.

Csirke - Akad itt egy régi ismerős, egy kedves csontkrapek, akinek meg kellene mentenie már nagyon Gallowmere királyságát. A hétvégén tehát újra Sir Daniel Fortesque bőrébe fogok bújni.

Chava - Halcyon nem ereszt. Nekiduráltam magam a második végigjátszásnak, de a közelgő lapzárta árnyékában kétséges, hogy sikerül még a napokban befejeznem. Igaz, viszonylag hamar átrohanhatnék a sztorin - ráadásul akad benne rövidítésre alkalmas döntési lehetőség -, de inkább elnyújtom az élményt, míg lehet, hogy kiélvezhessem minden pillanatát.

Ti mivel játszotok a hosszú hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)