Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Lapzárta utáni fáradt pihegés, őszi mélabút távolba űző rituális szertartás a programunk, azaz játékok egyénenként változó mennyiségben.

Hirdetés

Van már új Need for Speedünk, mert az EA szerint megérdemeljük, ráadásként nem is olyan vészes, továbbá meghozta a postás a Death Strandinget is, így végre magunk is eldönthetjük, Kojima agymenése valóban zseniális játék-e. Játsszatok, pihenjetek - azt tesszük mi is -, de ha nem nagy kérés, osszátok meg velünk és egymással, hogy épp mire sikerült rácsúsznotok.

Hirdetés

Paca - A Modern Warfare miatt semmi egyébhez nem volt kedvem, aztán megjött a Need for Speed Heat, és kicsit elvonta a figyelmem. Felváltva pörög most ez a kettő, próbálom élvezni őket, mielőtt beesik a Star Wars Jedi: Fallen Order.

HP - A Heat elsőre nem nem fogott meg, nekem sajnos még mindig Payback utóérzésem van, bár nem tettem bele elég időt ahhoz, hogy ezt érdemben meg tudjam ítélni, de sajnos sem a vezetésélmény, a fizika, sem a látvány nem döngölt a földbe. Szóval marad a most frissült Modern Warfare, aminek egyelőre nagyon tetszik az új pályája és a Hardpoint is kellemes érzésekkel tölt el. Próbáljátok ki!

Gucs - Fogalmam sincs, mire lesz időm a hétvégén, de jó lenne, ha folytatni tudnám a Red Dead Redemption 2 végigjátszást PlayStation 4-en, mert remekül sikerült a Rockstar vadnyugati kalandja, de valamiért nagyon lassan haladok vele. Mellette pedig lehet, hogy benézek a Rainbow Six: Siege-be vagy a Mordhauba pár meccs erejéig.

Szabi - Ismét végére értem a Vaják könyveknek, rendszerszerű légyottunkat pedig felváltotta a posztkoitális letargia. Ennek megszüntetésére nem látok más gyógyírt, mint hogy folytassam valamelyik félbehagyott Wild Hunt mentésemet. Előre félek, hogy mi lesz, ha ennek is a végére érek.

Chava - Hetek óta szemezek a Call of Duty: Modern Warfare-rel, de eddig egyszerűen nem tudtam belecsempészni a napirendembe. Most viszont, hogy két nap pihenőt rendeltem el magamnak, végre megnézem, mit is gondol az Infinity Ward a háborúról és annak természetéről. Kíváncsi vagyok, képes-e megmutatni a fegyveres konfliktusok valódi arcát, egy pillanatig sem takargatva kegyetlenségüket, vagy beéri a jellemzően patetikus hollywoodi megközelítéssel. Ha az utóbbi forgatókönyv érvényesül, menten lecserélem a Spec Ops: The Line-ra.

Kivi - A legújabb címekre most még egy darabig biztos nem jut időm, úgyhogy maradok a Modern Warfare multiplayernél. A legutóbbi nagy frissítés talán kicsit helyrerakta a problémás fegyvereket, és az új mapok is érdekesnek tűnnek.

Szada - A következő játék, amivel igyekszem majd minél több időt eltölteni, a Blacksad lesz. A decemberi magazinban olvashattok majd róla, hogy mennyire sikerült elvarázsolnia.

Csirke - Kaci livestreamje alatt annyira rápörögtem a Death Strandingre, hogy a pihenés és családozás mellett muszáj lesz a játék számára is kiszakítanom egy tetemesebb részt ebből a hétvégéből.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)