Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Péntek óta május negyedikét ünnepeljük, azaz velünk van az Erő. Megint.

Hirdetés

Tisztában voltunk vele, hogy amint megérkezik a Respawn sikervárományosa, mindenki rácsúszik, akinek fénykard volt a jele az óvodában, kamaszkorában twi'lek lánykákról álmodott, vagy Millenium Falconnak nevezte első Ladáját. A Fallen Ordernek köszönhetően ismét gyereknek érezzük magunkat, és őszinte mosollyal adjuk át magunkat a Star Wars élménynek. Hát ti?

Hirdetés

HP - Éreztem, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order nem az én stílusom (sem a metroidvania, sem a soulslike stílus rajongója nem vagyok), ezért fékezett habzású a lelkesedésem, de hangulatában tényleg lenyűgöző ez a játék. Próbálgatom még kicsit, hátha jobban ráérzek az ízére, és ha felidegesítem magam, akkor irány a Modern Warfare, hogy leeresszem a gőzt.

mazur - Bár nagyon élvezem a Death Strandinget, (idén A Plague Tale mellett talán a második legnagyobb játékélményem), a Jedi: Fallen Order miatt most egy kicsit késni fognak a csomagok. BB-t BD-1-re cseréltem, és irány réges-rég, meg a messzi-messzi galaxis! 

Paca - Haladnom kellene a Need for Speed Heattel, hogy megszülethessen a teszt (mentségemre szóljon, a megjelenés napján adták ki a sajtópéldányt), és nem mondom, hogy nem élvezem, de annyira behúzott a Death Stranding, hogy az azért csak jobban csábít. Nem állok meg, míg el nem viszem a gyűrűt Mordorig!

Szabi - Éppen nagyban költözködöm, úgyhogy a hétvégén valószínűleg kevés lehetőségem lesz játszani. A PS még valamelyik doboz alján hever, így ha marad egy kis időm, akkor az öreg laptopomon folytatom a kisváros sanyargatását az Untitled Goose Game-ben, mert sátáni lúdnak lenni még mindig végtelenül szórakoztató. 

Csirke - Egészen a Star Wars Jedi: Fallen Order megjelenéséig a Death Strandinget pörgettem, de péntek óta már vígan suhogtatom fénykardomat, és bolygóról bolygóra járva kutatom föl a játék összes apró titkát. Egyelőre nagyon tetszik a Respawn munkája, egyedül technikai dolgokba, a hosszú töltési időbe és a néha harc közben megrezgő fps-számba tudnék belekötni (Xbox One X-en).

Chava - A KotOR II óta nem élveztem ennyire Star Wars játékot, és elmondhatatlanul örülök, hogy egy - számomra legalábbis - teljesen felesleges Battlefront 3 helyett a Fallen Ordert adta ki az EA. Ha minden baklövését nem is, párat hajlandó vagyok ezért cserébe elnézni.

KiviMozgalmas a hétvégém, elszórva van csupán időm néhány meccsre az NBA 2K20-ban. A franchise építése szinte megnyugtató feladat a határidős projektek mellett.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)