Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Miután nyomdába kísértük a decemberi GameStart, ajándékokat keresünk a csizmánkban, hátha hozott pár új játékot az a szakállas fickó, akinek ilyentájt teleplakátolják a képével a fél világot.

Hirdetés

Már szorgosan nyomják és csomagolják a manók a decemberi lapszámot, ragasztanak bele matricát is GS Plus kóddal (tudjátok, teljese játékhoz, vírusirtóhoz, reklámmentes GSO-hoz és más jóságokhoz lehet hozzáférni általa), hogy minden készen álljon a jövő heti (előfizetőknek szerdától, vásárlóknak péntektől) megjelenésre. Így tehát mindenki szusszanhat egyet, aki az elmúlt hetekben - különösen az utolsó pár napban - éjt nappallá téve rajta dolgozott. Természetesen a hozzánk leginkább illő kikapcsolódás formát választjuk. Kitaláljátok, hogy mi lehet az?

Hirdetés

Paca - Most, hogy leadtuk a lapot, egy kicsit fellélegeztem, de persze a GSO folyamatosan pörögni fog a továbbiakban is. Mivel még a Death Strandinggel sem végeztem, más nagyba nem kezdek bele, ugyanakkor a héten pihenésképp végigjátszottam a Brothers: A Tale of Two Sonst, illetve belekezdtem a csodálatos My Friend Pedróba. Ez utóbbival töltöm szerintem a hétvégét, tökéletesítve a fegyveres táncot. 

RG - Valami rejtélyes oknál fogva teljesen beszippantott a nosztalgia, úgyhogy hétvégén a szabadidő egy részét mindenképpen a Stronghold Crusader 2 fogja kitenni. Imádom az olyan stratégiai játékokat, ahol célravezető lehet pusztán az is, hogy elsöprő létszám fölénnyel rontunk rá az ellenre. És ezt a Stronghold bármelyik része tudja, bár anno, mikor megjelenésekor játszottam a második résszel, sikerült annyi íjászt legyártanom, hogy már csak szaggatva futott a játék. Mert hiába dönti el az ember, hogy az a kétszáz már elég, csak rátesz még százat, és közben gyűlik a vasérc, jön a lóvé, szóval csak kiképzünk még pár tucat lovagot is. A rohadt életbe! 

Szabi - Megvettem a Star Wars Jedi: Fallen Ordert, és valószínűleg minden szabad percemet azzal fogom tölteni, hogy az Erő útján járjak. Hogy mennyire ki voltam éhezve egy jó Star Wars játékra, azt mi sem mutatja jobban, mint az, hogy egész éjjel a játékkal álmodtam, miután először kipróbáltam. Kicsit féltem, mert az előzetesekben idegesített a főszereplő, de a játékban ezt egyáltalán nem érzem, tehát csak tanácsolni tudom, hogy aki emiatt maradt távol eddig a Fallen Ordertől, az tegyen vele egy próbát.

Csirke - Végre letudtam a kötelező, leadtam a Star Wars Jedi: Fallen Order, valamint a Pokémon Sword és Shield teszteket, szóval teljes lelki nyugalommal visszatérhetek a Death Strandinghez, amit imádok, de eddig az említett játékok miatt parkolópályára kellett helyeznem. 

Kivi - Sok időm sajnos nincs ezen a hétvégén (sem), de a feszültség levezetéséhez tökéletes a Modern Warfare multiplayer. Az új fegyverek megszerzésétől még jó messze vagyok, de karácsonyig biztos sikerül azokat is feloldani.

Gucs - Nem hiszem, hogy sokat fogok játszani a hétvégén, viszont elképzelhető, hogy szakítok egy kis időt néhány meccsre a Rainbow Six: Siege-ben. Egyébként jó lenne, ha tudnám folytatni a Red Dead Redemption 2 végigjátszásomat is, mert még mindig elképesztően lassan haladok vele, de fogalmam sincs, mikor kerülhet sor erre.

Tonight - Egy-két hét késéssel ugyan, de nemrég én is megkezdtem utazásomat a Death Stranding könyörtelen világában, amit ezen a hétvégén minden bizonnyal folytatni fogok. A játék előtt az volt a tippem, hogy mire elkezdem, addigra a többi játékos már bejárat néhány jó útvonalat, és eddig szerencsére úgy tűnik, hogy bevált az elméletem.

Chava - Szándékomban áll maradni még egy darabig abban a bizonyos messzi-messzi galaxisban. Amint befejezem a Fallen Ordert, nekiesek pár régi kedvencnek, a két Knights of the Old Republicra és a Republic Commandóra garantáltan sort kerítek.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)