Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk karácsonykor

|

Fénykardos jedik és ezüstkardos vajákok társaságában telnek az ünnepek.

Hirdetés

Miután az év utolsó előtt hétvégéje majdhogynem egyenesen beletorkollik a karácsonyba, lázas ünnepi készülődésben érnétek bennünket, ha be tudnátok kukkantani az otthonainkba. Ha már vendégül láttunk mindenkit, felkerestük az összes rokont és kibontottuk az utolsó csomagot is, visszatérünk kedvenc foglalatosságunkhoz.

Hirdetés

HP - Kicsit ki kell szakadnom a CoD multijából, mert a világ legunalmasabb gamere leszek lassan, viszont nincs kedvem semmi új kihíváshoz, szóval a Gran Turismo Sport simogatja harcban megfáradt agyam. 

mazur - Hétvégén már nem ezzel fogok játszani (mert épp tegnap este fejeztem be), de akkora élmény volt, hogy kihasználom a lehetőséget: ha esetleg elsiklottatok volna a Children of Morta fölött, de vevők lennétek egy pixel artos, gyönyörűen megírt és remekül összerakott indie dungeon crawler mókára (amiben még couch co-op is van!), akkor tegyetek vele egy próbát. Én nagyon élveztem a harcot is, a sztorit is - sőt, nem túlzok, a sok AAA-cím árnyékában meghúzódva idén talán ez a kis csoda nőtt leginkább szívemhez. 

Paca - Úgy képes beszippantani a Death Stranding, ahogy kevés játék tud, és mikor már épp egy kicsit megunnám, mindig lök egyet rajtam, hogy folytassam. Ezzel haladok hát tovább, és amikor úgy érzem, pörgősebb akció kell, tolok pár kört a Shipmenten a Call of Duty: Modern Warfare-ben, ami csodálatos káosz, ahogy régen volt. 

Szada - Egy kedves puliwoodos kollégámtól kölcsönkaptam a Death Strandinget, így amikor nem a karácsonyi készülődéssel és az ünnepek előtti munkával töltöm az időt, akkor biztosan bedurrantom a PlayStation 4-et, hogy elmerüljek HIdeo Kojima őrült elméjében. Eddig sikerült beszippantania. 

Gucs - A karácsonyi készülődés közepette nem hiszem, hogy sok időm lesz arra a hétvégén, hogy hosszú órákat töltsek el valamilyen grandiózus kalanddal, így leginkább online cuccok fognak pörögni, ha gép elé kerülök. Nagy valószínűséggel a Rainbow Six: Siege, esetleg egy kis Mordhau.

Hunter - Ahogy az a Star Wars HYPE-szezonban lenni szokott, ezúttal is megújítottam a Star Wars: The Old Republic előfizetésemet, hogy végigjátszhassam az új tartalmakat. Még mindig imádom ezt az MMO-t és nagyon remélem, hogy a Disney vagy az EA nem löveti le és áldozza fel a maradványait azon a kőoltáron, aminek az oldalába a "K Á N O N" betűket vésték bele.  

Szabi - Nálam most minden a The Witcherről szól, tehát csak akkor játszom, ha már végleg ráuntam a részek egymás utáni végtelenített megnézésébe. Egyébként hatalmas lemaradásban vagyok az Assassin's Creed szériával, ami régebben az egyik kedvenc sorozatom volt. A PlayStation Store karácsonyi leárazása alatt beszereztem az AC Origins-t, úgyhogy valószínűleg abba pörgetem bele az órákat ráérő időmben.

Kivi - Kisebb lemaradásban vagyok az újabb címek terén, de az ünnepek előtt (alatt?) végre el tudom kezdeni a Star Wars Jedi: Fallen Ordert.

Chava - Minden télen fogom a kis listámat, amely egyre hosszabb, és átvariálom a sorrendet, majd nekilátok kipipálni a rajta szereplő tételeket, azaz befejezni a félbehagyott játékokat. Hála a Netflix-féle sorozatnak, borult a terv, most már csak azt kellene eldöntenem, hogy egyből a The Witcher 3: Wild Huntnak ugorjak-e neki, vagy inkább haladjak sorjában. Kösz, Geralt!

Ti mivel játszotok karácsonykor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)