Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Szinte mindannyian korábbi játékokkal ütjük agyon az időt, amíg nem érkezik izgalmas újdonság. Persze mindig akad kivétel.

Hirdetés

Felhő hátán repülő, majomfarkú kisfiúval, pokoli démonokkal, trendire tervezett ikrekkel igyekszünk kikapcsolódni, és még ezerféle más módon.

Hirdetés

HP - Visszatértem egy kicsit a GTA 5 világába, pörög a The Witcher 3, egy kis DOOM, mindent megteszek, hogy ne csak azt kelljen ide leírnom nektek, hogy már megint a Modern Warfare megy. Persze ettől még az (is) megy folyamatosan, de egyszer majd kigyógyulok ebből a féktelen darálásból. 

Paca - Akármennyire is tetszett a hangulata, és akármennyire is érdekelt a történet, a borzalmas akcentus és a kiegyensúlyozatlan lövöldözés (túl kevés a lőszer, de túl sok kell az ellenfelekbe) miatt nem tudom élvezni a Metro Exodust. Kénytelen vagyok továbblépni, már nem sok elmaradásom van 2019-ből. Valószínűleg a Borderlands 3 következik, meglátom, lesz-e hozzá hangulatom.

Csirke - Nyúzom a Dragon Ball Z: Kakarotot, ahogy csak tudom, mert minél előbb el szeretnék elkészülni az átfogó teszttel (ide kattintva az első benyomásaimat már olvashatjátok), de a játék nem igazán partner ebben, temérdek átvezetőn keresztül meséli el az anime teljes történetet.

Szada - Rávetem magam a városmenedzselős/túlélős Frostpunk új DLC-jére, a The Last Autumnra, hogy megnézzem, mi vezetett odáig, hogy az emberiség örök fagyra lett kárhoztatva. Az utolsó ősz új mechanikákat és épületeket hoz magával, a cél pedig az, hogy megépüljön az alapjátékból ismert generátor, én pedig örömmel fogok rálépni az odáig vezető útra. 

Hunter - Ha minden jól megy, akkor nem leszek itthon túl sokat a napokban, viszont mihelyst hazaértem, a hétvége maradékában belenézek a Dragon Ball Z: Kakarotba. Már most tudom, hogy középszerű katyvasz lesz, ami tele van felesleges, fárasztó, értelmetlen, szép egésszé össze nem folyó játékrendszerekkel. De kit érdekel? Gokuval fogok repkedni a Dragon Ball világában. Nekem ez elég is lesz a hétvége megkoronázásához.

Kivi - Kisebb kihagyást követően visszatérek az Apex Legends csataterére. Az új Grand Soirée eseménynek köszönhetően változatosabb lett a játék, és érdekesnek tűnnek a limitált ideig elérhető játékmódok.

Szabi - Befejeztem a Mosaic tesztelését és rájöttem, hogy mennyire szeretem a lassabb sodrású, nyugis játékokat, úgyhogy egyből le is töltöttem a Subnauticát, ami régóta figyelt a könyvtáramban. Egyelőre még nagyon keveset játszottam vele, de a hangulata már most nagyon elkapott. Kíváncsi vagyok, hogy miket tartogat még nekem a tengerfenék.

Chava - A tervezettnél kevesebbet tudtam foglalkozni a Sith Lordsszal a héten, mert hirtelen elhatározásból listám élére rántottam a Blair Witchet, és inkább az erdőben sétálgattam egy kedves kutyus társaságában. Ha még nem játszottatok vele, de szeretnétek, előtte mindenképp szerezzetek be egy jobb minőségű fejhallgatót, mert sokat lendít az élményen. Szóval az előbb vázolt okok miatt még mindig Peraguson rostokolok, de amint letettem a műszakot és kibányásztam az ágy alól az egy hete érkezett új nyuszit, már megyek is vissza, hogy egyenként felfejtsem a történetszálakat a Knights of the Old Republic 2 szőtteséről.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)