Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Durva nosztalgiahullám söpört végig a szerkesztőségen, szinte csak régi játékokat veszünk elő mostanában.

Hirdetés

Arról persze a fejlesztők is tehetnek, hogy érdemi újdonságok helyett jobbára klasszikusokkal, vagy azok ilyen-olyan mértékben felújított változataival játszunk. Azt a néhány renitens kollégát pedig, aki nem hajlandó együtt üvölteni a pixelfarkasokkal, majd jól kinézzük magunk közül és kibeszéljük a hátuk mögött.

Hirdetés

HP - Szégyennek is lehetne nevezni, hogy nekem kimaradt a Warcraft III annak idején, szóval nem tudom eldönteni, mennyire lett borzalmas a felújítása. Még ismerkedem vele, próbálom a helyén kezelni, kíváncsi leszek, mennyire tudja szívembe lopni magát. Eddig még nem nagyon, de ez persze korai bánat, még elmúlhat.

Paca - Halomban állnak a tesztelnivalók nálam, úgyhogy vagy a Commandos 2 HD, vagy Monster Energy Supercross 3, vagy az egyik jövő héten megjelenő játék kerül sorra, hogy jól tájékozottak maradjatok! 

Szabi - Van egy olyan hobbim, hogy néhanapján előveszek olyan játéktörténeti mérföldköveket, amik valamiért kimaradtak. A GOG leárazáson most megvettem a Warcraft első két részét, amikhez annak idején egész egyszerűen azért nem volt szerencsém, mert még meg sem születtem, amikor megjelentek. Elkezdtem az első részt pörgetni és elképesztően jól szórakozom, a "csak még egy pályát" szindróma tünetei kezdenek elhatalmasodni rajtam, szóval nem kérdés, hogy ha befejezem, akkor jöhet a második. 

RG - Hat év után elérkezett az ideje, hogy lecseréljem a régi PC-t, így most a hétvégén mindamellett, hogy levésem a fürdőszoba faláról a csempét, és felverem a padlólapokat, olyan játékokra kerítek sort, amik már valamilyen szinten megfogták a régi masinát. Így többek között a Star Wars Battlefront II, és a Read Dead Redemption II fog kikapcsolódást hozni. Valójában a két cím közül inkább utóbbi volt az, amin elhasalt a régi konfig, ami egyébként azért húzta hat évig, mert a 19 hüvelykes monitorom natív felbontása 1366x768 volt, így a GTX660 OC viszonylag jól bírta az újabb címeket is. Ám a múlt a múlté, itt zizeg az új masina az asztal mellett, plusz végre visszaszereztem a fiamtól a 21:9-es monitoromat, amin neki egyébként sem volt túl nagy mulatság Fortnite-ot játszani PS4-en. Szóval nálam jobb helye van. 

Szada - A hétvége nagy részét a családdal töltöm majd szülinapozás címszó alatt, de amikor éppen nem a súlyomat gyarapítom majd tovább, akkor a komoly témával foglalkozó Through The Darkest of Times fog pörögni, hogy a tapasztalataimról aztán jól beszámolhassak majd nektek. 

Kivi - Hangolódok a Super Bowlra, ennek megfelelően egész hétvégén a Madden NFL 20-at fogom pörgetni. Az utóbbi időben nem sokat foglalkoztam a játékkal, éppen ideje visszatérni hozzá.

Chava - Továbbra is a Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, Neverwinter Nights: Enhanced Edition és Pillars of Eternity II: Deadfire - Ultimate Edition alkotta háromszögben sínylődöm. Voltaképp édes kín ez, csak az bosszant, hogy egy reumás csiga lassúságával haladok, de senkit sem okolhatok magamon kívül, amiért folyton hagyom, hogy valami elvonja a figyelmem, akár pamutgombolyaggal megbolondított kiscicáét.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)