Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Eshet az eső, fújhat a szél, hét ágra süthet a nap, a gamert semmi sem tántoríthatja el attól, hogy játsszon.

Hirdetés

Olyan, mintha máris eluralkodott volna a tavasz fáradtság a csapaton, emiatt mindenki kissé lazábbra veszi a figurát. Hiányzik a kedv és az erő egy-egy nagyobb falatnak ígérkező játékhoz, inkább csak belekóstolunk ebbe-abba, de kerüljük a komoly elköteleződést. Ha magatokra ismertek ebben, tudjátok, nem vagytok egyedül.

Hirdetés

HP - Szokásos CoD hajrá a Season 2 előtt, nem élvezem, csinálom. Valami szakembert felkeresek hamarosan, ígérem.

Paca - Még mindig el vagyok maradva egy kicsit a tesztelnivalókkal, de esküszöm, hogy a hétvégén a Zombie Army 4 végére érek! (Vagy eleve elkezdem). 

Gulius - Mivel elkapott az influenza - vagy koronavírus - jól, ezért nagyrészt fekve töltöm a hétvégét, de amikor éppen hat a lázcsillapító, akkor a Witcher 3 kiegészítőit próbálom abszolválni, mert az kimaradt valahogy, pedig állítólag ugye tök jók.

Kivi - Elkezdődött az Apex Legends legújabb, negyedik szezonja, Revenant pedig elég menő és a képességei is izgalmasnak tűnnek. A mozgalmas hétvégébe feltétlenül betervezek néhány meccset, és remélem nem húzzák be előlem majd mindig az új karaktert.

Szada - Videojátékra ezúttal nincs idő a baráti és családi programok mellett, de este pihenés gyanánt elkezdem a Netflix új sorozatát. A Locke & Key pörög majd.

Gucs - Nem tartom valószínűnek, hogy folytatni fogom a hétvégén valamelyik megkezdett játékom végigjátszását, úgyhogy marad a taktikus lövöldözés a Rainbow Six: Siege-ben vagy a kevésbé taktikus, de annál őrültebb vagdalkozás a Mordhauban.

Hunter - Alapvetően nem vagyok egy iszonyat nagy rajongója a World of Warcraft Classicnak, de abban a kevés időmben, ami lesz, valószínűleg a Human Rogue-omat fogom szintezni. Visszatérni a régi világba egy kis lazításra pont az a fajta pihenés, amire most szükségem van.

Chava - Játék helyett ledarálom a Locke & Key első évadát. Szándékosan távol tartottam magam minden információtól, hogy bárminemű prekoncepció nélkül fogadhassam be az adaptációt. Kíváncsi vagyok, min változtattak a képregényhez képest.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)