Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Remek új játékok szólnak amellett, hogy a négy fal között töltsük a hétvégét.

Hirdetés

A remekül sikerült Ori and the Will of the Wisps nyitotta a sort, majd azt követte a Nioh 2, mely még magasabbra tette a lécet, már ami a kihívás mértékét illeti. Ezek után keresve se találnánk alkalmasabb jelöltet arra, hogy levezessük a felgyülemlett feszültséget, mint a Doom Eternal.

Hirdetés

Paca - Természetesen könyékig elmerülök a Mancubusok testében, hogy aztán a szájukba tuszkoljam a szívüket, más démonokat szétfűrészelek, és lesz pár, akit megégetek lángszóróval. Ha ebből nem világos a programom, akkor mindegy is.

HP - Rövid kalandom volt a One Punch Mannel, nem lett belőle szerelem, de mazur hamarosan tesztben meséli el, nálam jóval komolyabb lelkesedéssel és részletességgel, hogy milyen is lett a játék. A Modern Warfare alapjáraton persze pörög a továbbiakban is, és a Need for Speed: Heat jelent még meglepően üde kikapcsolódást. Azért persze a Doom Eternal engem is várakozó álláspontra tett, csak Paca mesélte, mennyit kell benne ugrálni, és herótom van előre ettől.

Szabi - Elmondhatatlan örömmel fogadtam, amikor a The Witcher 3: Blood and Wine kiegészítője egy rakás új küldetést zúdított a nyakamba, tehát most azokat habzsolom rendületlenül. Emellett már egy ideje tervezem, hogy kipróbálom a GeForce Now-t és lapul is egy pár játék a könyvtáramban, amivel szegény öreg laptopom már nem tudott megbirkózni. Valószínűleg a Kingdom Come: Deliverance lesz az, amivel belehuppanok az NVIDIA szolgáltatásába, ugyanis megjelenése óta bele akartam nézni, nemrég pedig az Epicnek hála ingyen landolt a gyűjteményemben.

Szada - Megjött a kedvem valami tartalmasabb szerepjátékhoz, így lehetséges, hogy folytatom a második Pillars of Eternity végigjátszásomat, de nagyon hívogat a Tyranny is, hiszen arra még egyetlen percet sem áldoztam. Lehet, hogy több időt fogok eltölteni a választással, mint magával a játékokkal?

Kivi - Péntektől a szervereket is aktiválták, így belevetem magam az MLB The Show 20 online játékmódjaiba is. Bőven van tennivaló, könnyen el lehet majd velük ütni az időt. No és persze a Warzone sem maradhat ki, pörgetni kell a Battle Passt, amíg él a dupla XP időszak.

Csirke - Tántoríthatatlanul ugrok neki ezredszerre is a Nioh 2 bossainak, akik előszeretettel gyaláznak meg változatos módokon. Egyszerre pokoli kín és földöntúli élvezet ez az elfoglaltság, Csak remélni tudom, hogy közben nem fogom a kontrollert beleállítani a tévébe. Imádom a játékot.

Chava - Még kipucolom az Ori and the Will of the Wisps térképét, aztán megnézem magamnak a The Brotherhood legújabb kalandjátékát. Nem igazán tudom, mit várjak a Beautiful Desolationtől, melynek hangulata egészen másnak tűnik, mint a Stasis és Cayne kettősé volt.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)