Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Mi is azt javasoljuk a bezártság okozta kellemetlen érzések elűzésére, amit a WHO: sok-sok játékot.

Hirdetés

Egyelőre még nem tört ki rajtunk a klausztrofóbia, de látványosan szaporodnak a falba vésett rovátkák, amelyekkel az otthonunkban töltött napok múlását tartjuk számon. Még néhány ilyen hét, és valószínűleg börtöntetkót is varratunk magunkra.

Hirdetés

HP - State of Decay terápiával kezelem a járványügyi szorongásomat, egyelőre csak 1 halott, minden kilátástalan, növekszik a kór. Próbálok rendet tartani, de egyre nehezebb. Okos ötlet volt belevágni ebbe éppen most? Kétlem. 

Paca - Gondoltam, az Ori and the Blind Forest egy aranyos, kedves játék, kell most a pozitív energia a bezártságban, úgyhogy most először belekezdtem. Nem mondom, hogy az első néhány perce nem küldött a padlóra, de másfél órával később már inkább az zavart, hogy egyáltalán nem könnyű. Ugyanakkor nagyon élvezem, ezt fogom folytatni a hétvégén.

Csirke - Még mindig nem ereszt a Nioh 2, és nagyon úgy tűnik, hogy ez hosszú ideig nem is fog változni. Imádom ahogy újabb és újabb zseniális húzásait villantja meg a játék. 

Szabi - Úgy alakult, hogy egy társasággal mégis sikerül elkezdenünk egy D&D kampányt a hétvégén, mielőtt magam is DM-nek állnék, úgyhogy az első session valószínűleg jó pár órámat felemészti majd. No meg persze milyen kalandor lennék, ha előtte nem készülnék fel rendesen egy megfelelő háttértörténettel, úgyhogy magamat ismerve ennek kitalálásával elszöszölök majd egy darabig.

Blade - Rég jelentkeztem már a rovatban, de most a felszabadult időnek hála többek között a Deus Ex: Human Revolutiont is egy az egyben bepótoltam, hamarosan pedig kezdem is a folytatást, a Mankind Divided-et. Egyébként mind a mai napig döbbenetes az a világ és atmoszféra, amit az Eidos Montreal megteremtett, a felvetett kérdésekről és dilemmákról nem beszélve. Adam Jensen pedig az egyik legjobban megírt protagonista, valaha. Tényleg kötelező darab.  

Kivi - A Modern Warfare Battle Pass szintezéssel és a szezon kihívásaival végeztem, így marad a Warzone és az eddig kevésbé használt fegyverek használata az új Khandor Hideout térképen.

Szada - Játékra most nincs esély, viszont a filmek és sorozatok tekintetében igyekszem lefaragni a netflixes hiányosságaimból, így biztosan befejezem az Altered Carbont, folytatom a The Good Place-t, a BoJack Horsemant és a Locke & Key-t, valamint elkezdem a Castlevaniát.

Chava - Ha épp nem az történne a világban, ami, akkor ebben egy halastó partján élvezném a napsütést, a madárcsicsergést, és talán még akkor se bánkódnék, ha végül üres maradna a szák. Ehelyett a pokol démonaival küzdök, mert valahol azt olvastam, hogy ilyenkor sokat segíthet, ha olyan játékokkal foglalkozom, amelyek jó kedvre derítenek.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)