Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A lezárásához közeledik egy újabb hét, ezért itt az ideje, hogy eláruljuk, hogy milyen játékok pörögnek nálunk mostanság. Tegyetek így ti is.

Hirdetés

Jellemzően nem azért szoktunk játszani mert muszáj - néha azért mégis, mert a cikkek nem születnek meg csak úgy maguktól - ezért olyan címeket szoktunk ajánlani, amelyekben örömünket leljük. Ha nem, azt is leírjuk, ezzel is igyekszünk valamelyet megkönnyíteni az eligazodást a végeláthatatlan játékáradat tengerében. És éppen ezért fogadjuk szívesen, ha ti is eláruljátok, hogy mire fordítjátok az értékes szabadidőt, hátha abból kapunk ihletet mi magunk is, nem beszélve a GSO többi látogatójáról.

Hirdetés

HP - Modern Warfare pörög a szokásos elszántsággal, mellette némi Borderlands 3, de ez már egészen pontosan a harmadik rész, ami nem szippant be különösen, szóval valamikor itt az ideje felismerni, hogy ez a széria nem az én világom. Ezzel együtt a gunplay annyira szórakoztató, hogy még nyüstölöm egy ideig, bár jobban szeretnék már valami olyan egyjátékos élményt, ami teljesen magába szippant, történetével nyűgöz le, sajnos a Days Gone óta nem nagyon akadt ilyen.

Paca - Folytatódik utazásom a Borderlands 3-ban, bár a lendület már kicsit alábbhagyott, és egyre jobban unom, hogy az inventoryt folyton takarítani kell. Emellett persze Call of Duty: Modern Warfare, kis híján kifarmoltam egy Battle Passra valót az elmúlt három szezonban, és bár nem igazán mozgatnak a skinek , így azért csak kiváltanám.

Csirke - Már ciki, hogy mennyi időt töltöttem el a Nioh 2-ben, közben befejeztem az Ori and the Will of the Wispset és a Resident Evil 3 Remake-et, szóval nincs mese, neki kell kezdeni a Final Fantasy VII Remake-nek is végre valahára. Ez a hétvégi terv, de könnyen lehet, hogy végül csak katanával a kézben fogok rohangálni a démonok között.

Gucs - Belekezdtem a 2018-as God of Warba, és eddig eléggé ütősnek tűnik a kaland, szóval remélem, tudom folytatni azt a hétvégén. Közben persze pörög a WoW Classic is, hiszen lassan, de biztosan halad a karakterem a 60-as szint felé.

Szabi - A hétvégém a Naughty Dog bűvöletében telik majd, hiszen nemrég fejeztem be a the Last of Ust, de nem biztos, hogy a lelkem ezután készen áll a Left Behind DLC-re. Mivel a PS Store-on ingyenes az Uncharted: The Nathan Drake Collection, így nem kell eltávolodnom a stúdió játékaitól, hogy újabb címeket húzzak le a bakancslistámról.

Szada - Miután az Epic Games Store hozzám vágta ajándékba a Just Cause 4-et, lehetséges, hogy belekóstolok Rico Rodriguez legutóbbi kalandjába, de az is könnyen megeshet, hogy szemezgetek az áruház korábban behúzott ajándékai közül, és végül a Superhot, a World War Z vagy a Close to the Sun kerül sorra.

Kivi - A sportvilág, így sajnos az MLB világa is áll, de a körülményekhez képest jó alternatíva a régi meccsek és válogatások visszanézése, illetve persze az MLB The Show 20 is. A játékban rengeteg a különböző játékmód, bőven akad tennivaló benne a megjelenés óta.

Chava - Hirtelen több játék is az ölembe pottyant - részint munka miatt, de érkezett még pár másik az adakozó kedvű kiadók/fejlesztők jóvoltából -, ezért olyan helyzetben találtam magam, amikor belenéznék ebbe is, meg abba is, de akkor végső soron egyikkel sem haladnék. Erős a csábítás, de most már tényleg szeretnék a Sakura Wars reboot végére érni, hogy teljes képet alkothassak róla.

Ti mivel játszotok a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)