Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Csak azt tesszük, amire az Egészségügyi Világszervezet is bátorított.

Hirdetés

Eddig a munka volt a leggyakrabban alkalmazott kifogásunk, ha otthon valaki szúrós szemmel nézett ránk, mert már megint a tévé vagy a monitor előtt ülünk, ahelyett, hogy kiteregettük volna a frissen mosott ruhákat (urambocsá, még a gép elindítását is tőlünk várták) és kivittük volna a szemetet. Egy ideje viszont már terápiánk elengedhetetlen eszközeként is hivatkozhatunk rá a WHO ajánlásával.

Hirdetés

HP - The Witcher 3 platinázás kicsimmel, aki gyakorlatilag kiszorított nézőnek a játékos pozícióból egy ideje. Van szerencsére Modern Warfare, és azért a Predator: Hunting Grounds is megér egy próbát, bár a demó elég aggasztó volt. 

mazur - Minden héten megfogadom, hogy leszakadok végre a Modern Warfare-ről, aztán sosem sikerül, és most itt van a Valorant béta is, ami szintén őrült jó lett... Áltathatom magamat azzal, hogy talán majd most, de valószínűleg ez lesz  a hétvégi program is, esetleg néha egy kis közbeiktatott Animal Crossinggal, hogy megnyugtassam felborzolt kedélyemet.

Paca - Folytatom életem elvesztegetését: ahelyett, hogy valami újjal játszanék, végigtoltam ismét a Grand Theft Auto IV-et 20 röpke óra alatt (Xbox One-on, ahol sokkal jobban fut, mint 360-on), és sajnos nem tudom megállni, hogy ne vágjak bele a The Lost and Damnedbe, majd a The Ballad of Gay Tonyba is. Bár Liberty City szürkesége nem javít a kedélyállapotomon, azért mégis csak élvezem.

Csirke - Egyelőre egész jól elvagyok a Final Fantasy VII Remake-kel, de nagyon azt érzem, hogy a Ghost of Tsushima megjelenéséig nem igazán fog már megemelkedni a pulzusom. Csak el ne tolják végül őt is egy későbbi időpontra, mert akkor sikítófrászt kapok. 

Szabi - Szóval az úgy volt, hogy drága öcsém évek óta nyaggat, hogy menjek vele World of Warcrafotzni, és egy gyenge pillanatomban tettem egy felelőtlen ígéretet. Tudjátok ez az az úgy nevezett MMORG, amit egy apró csapat, a Blizzard csinált, talán hallottatok már róla. Fejlett önvédő ösztöneimnek hála eddig távol tartottam magamat tőle, mert sok barátomat láttam több ezer órákat beleégetni, és úgy gondoltam, hogy van elég izgalom az életemben, minek tetézni ezt még egy függőséggel. De az ígéret az ígéret, pláne, ha a testvérének teszi az ember, szóval viszlát és kösz a halakat!

Mooseman - Reménykedtem benne, hogy ekkorra már az Amazon Games új MMO-ját püfölhetem, a New World-öt, de sajnos erre még várnom kell pár hónapot. Szóval inkább úgy döntöttem, hogy ideje azért faragni is az évek során felhalmozott backlogból, a héten a Witcher 3 lett a befutó. Az első rész hatalmas kedvencem máig (kötelezően szinkronnal!) és nemrég fejeztem be a második részt. Mondhatni, adta magát már a dolog. Angolosan megkésve, de talán sikerül most kihúzni egy újabb legendát a listáról.

Kivi - Az utóbbi két nagyobb frissítés újból eléggé megváltoztatta a Dota 2 alapjait, felrázta a kissé egyhangú metát. Ha időm engedi, pár meccset biztosan lepörgetek a szokásos csapattal.

Szada - Ezúttal sem a videojátékokból, hanem inkább a sorozatokból szeretnék pótolni. A kollégák régóta rágják a fülemet, hogy kezdjem el a Westworldöt, szóval megpróbálok rá sort keríteni, valamint mindenképpen beiktatom az After Life 2. évadát, mert az elsőt imádtam. Valamikor pedig ezek között rálesek a Chris Hemsworth főszereplésével készült Tyler Rake: A kimenekítésre (angolul Extraction) is, mert akik már látták, azok nagyon dicsérik benne az akciókat.

Chava - Napok óta csak körökből és fordulókból áll az életem, de ilyen az, amikor elkap a gépszíj, és már az álmaiba is beférkőznek City 31 égető problémái, én pedig nem lehetek ott mindenhol egyszerre. Röviden és tömören, szépen rácsúsztam az XCOM: Chimera Squadra, amitől a hasonszőrű Gears Tactics tudott csak elcsábítani. Cseberből vederbe.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)