Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A munka ünnepének hála egy nappal több időt szánhatunk most a kedvenc hobbinkra.

Hirdetés

Rejtélyes kórság ütötte fel a fejét szerkesztőségünk tagjai között, ugyanis gyanús hirtelenséggel többen választottak olyan játékot maguknak, amelyben a csuklyaviselés, a rejtett pengék szakszerű használata, a szőrével kifelé fordított állatbőrök viselete, a torzonborz szakállak vagy a hajózás is szerephez jutnak. Ki érti ezt?

Hirdetés

HP - Itt volt már az ideje annak, hogy bepótoljam a What Remains of Edith Finch élményt, aminek minden pillanata egyszerre volt fájdalmas és csodálatos, ez az édes önsanyargatás marad hétvégém fénypontja. Tényleg pár óra alatt végigvihető, kb. minden platformon fillérekért vágják utánad, ha eddig esetleg kimaradt, mindenképpen javaslom mindenkinek. Őrült nagy klisé, tudom, de ha megfelelő érvre lenne szükség a "lehet-e művészet a videojáték" vitában a határozottan igenlő álláspont erősítéséhez, akkor ezt a címet egészen biztosan betenném a példatár prezentációjába. Aztán mennék vissza a CoD darálójába, ahogy ezt most teszem is.

Paca - Folytatom a rendbontást Liberty Cityben a Grand Theft Auto IV: The Lost and Damneddel, illetve próbálom kitanulni a célzást a Valorantban. Míg a Modern Warfare-ben és a Siege-ben mindig a csapatom legjobbjai között végzek, itt sokkal jobban szórnak a fegyverek, ami rettenetesen idegőrlő és visszaveti a teljesítményemet, de nem adom fel.

Csirke - Teljesen elvarázsolt az Assassin's Creed Valhalla első előzetese, szóval a hétvégén mindenképp valamiféle vikinges kalandra vágyom. Valószínűleg előveszem majd a Vikings legutóbbi részeit, de könnyen lehet, hogy a Hellblade Senua's Sacrifice is újra előkerül. 

Szabi - Pörgetem az Uncarted: The Nathan Drake Collectiont; már a második rész vége felé járok és te jó világ, hogy mit hozott ki ebből a Naughty Dog. Emellett próbálok a The Witcher 3: Blood and Wine DLC-jének végére érni, hogy ha odaérünk a Witcher történelem cikksorozatunkkal, akkor kimerítően számolhassak be nektek Geralt Toussaint-i kalandjairól. 

Szada - Több játék is arra vár, hogy folytassam PlayStation 4-en, de a Death Strandingnek, a Red Dead Redemption 2-nek és a The Witcher 3: Wild Hunt újrázásnak még nincs itt az ideje, ugyanis az új Assassin's Creed, a Valhalla bejelentése meghozta a kedvemet hozzá, hogy visszatérjek az Origins világába és tovább ismerkedjek Bayek történetével. De az is lehet, hogy élek a lehetőséggel és a hétvégén rávetem magam az átmenetileg ingyenes Hitmanre. 

Kivi - Ha a Modern Warfare szerverei valamennyire helyreállnak, miután a legutóbbi frissítés okozott pár problémát, megpróbálok néhány meccset lezavarni. Mégiscsak ki kell használni a dupla XP hétvégét, ha van rá mód.

Mooseman - Folytatom Ríviai Geralt kalandjait Velen mocsaras és barátságtalan vidékén. Viszont tartozom egy vallomással is nektek, úgy rácsúsztam a stand alone Gwent játék GoG-on, mint a kazamata őre, Jethro a fisztekre. Továbbá gyújtom a gyertyákat Meliteléhez, hogy mihamarabb kapjak egy alfa kulcsot a New World MMO-hoz. Jótanács a hosszú hétvégére: Elátkozott helyről. Soha. Semmit. Nem mozdítunk el.

Chava - Óriási a kísértés, hogy nekiugorjak az ilyen-olyan okból félbehagyott Assassin's Creed epizódoknak, de már így is annyi más játékba kezdtem bele az utóbbi hetekben, hogy azzal végképp lenulláznám az esélyét, hogy valaha is a végükre érjek. Igyekszem következetesen tartani magam a listámhoz, ezért most visszatérek szépen a Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Editionhöz. Elvégre hajózni abban is tudok.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)